Web Analytics
Jump to content

Nye pickuper til Gibson Explorer


lightningrider
 Share

Recommended Posts

Har som nevnt en Gibson Explorer, og har planer om å bytte pickupene. Synes gitaren låter noe for mørkt sammen med min Mesa Boogie Recto, og er ute etter mer pønsj. Spiller helst ned-til-grasrota-heavy, men har en tendens til å ty til litt andre ting (blues/clean/younameit). Satte derfor inn en tråd her tidligere ang pickuper, men blei liksom ikke helt sikker. Som student har jeg heller ikke råd til å prøve forskjellige typer i fleng.

Derfor har jeg en ny vinkling på dette... Dersom DU hadde hatt/har en Gibson Explorer, og skulle/skal spille med denne på en rectifier, hva slags pickuper ville du valgt? Setter stor pris på alle innspill, og fint om noen har en god begrunnelse for hvorfor akkurat de ville valgt pickupen:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville prøvd noe spennende. EMG er ikke spennende. :P

Har akkurat installert et par bare knuckle pickuper i 7-strengeren min. 2 stk warpigs med keramisk magnet i bridge posisjon og alnico V i hals. Disse gruser alt jeg har prøvd av dimarzio, seymour duncan, emg blablabla.

De er ekstremt tighte og klare. I tillegg låter de ganske bra clean. Ihvertfall hvis de splittes. De eneste pickupene som kan måle seg med disse er lundgren m7 som jeg har i den andre gitaren min. Det er MIN mening.

Høres det interessant ut så kan du jo sende en mail til Tim på bareknucklepickups.co.uk.

Fortell ham hva du har og hvilken lyd du er ute etter. Han er meget hjelpsom og svarer kjapt.

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er Gibson`s 489R & 500T du allerede har i gitaren(sansynligvis), så vil jeg anbefale deg å beholde dem der. Blir ikke nevnverdig "bedre" lyd meg EMGzzz.

Syne originalpickupene er for mørke mot Rectoen. Skulle hatt litt mer "bite" om man kan si det. Og kanskje litt mer output

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.