Web Analytics
Jump to content

Nye pickuper til Gibson Explorer


lightningrider
 Share

Recommended Posts

Har som nevnt en Gibson Explorer, og har planer om å bytte pickupene. Synes gitaren låter noe for mørkt sammen med min Mesa Boogie Recto, og er ute etter mer pønsj. Spiller helst ned-til-grasrota-heavy, men har en tendens til å ty til litt andre ting (blues/clean/younameit). Satte derfor inn en tråd her tidligere ang pickuper, men blei liksom ikke helt sikker. Som student har jeg heller ikke råd til å prøve forskjellige typer i fleng.

Derfor har jeg en ny vinkling på dette... Dersom DU hadde hatt/har en Gibson Explorer, og skulle/skal spille med denne på en rectifier, hva slags pickuper ville du valgt? Setter stor pris på alle innspill, og fint om noen har en god begrunnelse for hvorfor akkurat de ville valgt pickupen:)

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville prøvd noe spennende. EMG er ikke spennende. :P

Har akkurat installert et par bare knuckle pickuper i 7-strengeren min. 2 stk warpigs med keramisk magnet i bridge posisjon og alnico V i hals. Disse gruser alt jeg har prøvd av dimarzio, seymour duncan, emg blablabla.

De er ekstremt tighte og klare. I tillegg låter de ganske bra clean. Ihvertfall hvis de splittes. De eneste pickupene som kan måle seg med disse er lundgren m7 som jeg har i den andre gitaren min. Det er MIN mening.

Høres det interessant ut så kan du jo sende en mail til Tim på bareknucklepickups.co.uk.

Fortell ham hva du har og hvilken lyd du er ute etter. Han er meget hjelpsom og svarer kjapt.

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er Gibson`s 489R & 500T du allerede har i gitaren(sansynligvis), så vil jeg anbefale deg å beholde dem der. Blir ikke nevnverdig "bedre" lyd meg EMGzzz.

Syne originalpickupene er for mørke mot Rectoen. Skulle hatt litt mer "bite" om man kan si det. Og kanskje litt mer output

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.