Web Analytics
Jump to content

Gitarkjøp fra England


Torsn
 Share

Recommended Posts

jeg fant en gitar på Ebay jeg gjerne vil ha, så det jeg lurer på er om jeg har satt opp dette regnestykket rett så jeg ikke går på en skikkelig smell.

Gitar: 249£ + 30 Frakt = 279

Norsk Valuta= 2961

Så ganger jeg 2961 med 1,25 som blir = 3701 + Ca200 i toll = 3901 Nok

Er det riktig? Bare litt usikker:))

Link to comment
Share on other sites

Fint å høre:) Men , jeg lurer også på hvordan jeg betaler toll/moms? Får jeg regning eller hvordan funker det? Jeg har lest at folk får regning å slikt men en kompis kjøpte en gitar amp fra Frankrike å han betalte rundt 470 kroner for toll, men ingen moms. Synes bare det er litt rart at en gitar har nesten dobbelt så mye toll/moms som en amp.

Link to comment
Share on other sites

Høres merkelig ut da det ikke er toll på noen slike varer i det hele tatt.. Det du betaler er moms på totalbeløpet (varepris+frakt) og en fortollingsavgift på rundt 150-200

Jeg tror han kompisen din roter litt med hva han egentlig betalte for..

Link to comment
Share on other sites

Tja, det kommer vel litt ann på hvilket fraktselskap og betalingsmetode som brukes, men hvis du henter pakken på posten ferdig fortollet så betaler du vel både moms og fortollingsgebyr ved henting av pakken. Leveres den på døren av et fraktselskap kan du vel betale budet med kort eller få en faktura. Hvis du fortoller selv får du faktura av tollvesenet som må betales før du henter ut pakken på posten hvis jeg ikke husker feil... eller fikk man pakken hos tollvesenet tro ? Ehmm jeg husker ikke helt og ting har forandret seg veldig mye de siste årene da vi jo kjøper mye mer fra utlandet. Jeg vet ikke om dere har noe lokalt tollkontor nede ved de to rundkjøringene dere kaller sentrum engang lenger :) (eller om det noensinne var noe lokalt tollkontor)

Litt forskjellig med andre ord :)

Men det er sikkert noen andre som handler mere fra utlandet en jeg som kan svare deg bedre.

Edited by Greener
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.