Web Analytics
Jump to content

Fersk låt!


Knutern
 Share

Recommended Posts

Ferskt opptak, ikkje noko miksing enda. Er også ein drøss av plassar der det ikkje er tight nok, f.eks på 2:50. Bruker Line6 Toneport UX1, M-Audio KeyRig49, Sequel og GearBox. Tittel, samt inspirasjon, hentet frå Hvitravn. Bilda er random. Kva synst dykk?

Edited by Knutern
Link to comment
Share on other sites

Kjempe bra dette ja, behagelig musikk ,men jeg er også enig i at soloen blir litt dominerende i forhold til kompet og kunne gjerne vert tonet ned litt.

Men en nydelig melodi er det uannsett, ser frem til fortsettelsen ;)

Edited by svenni
Link to comment
Share on other sites

synest det var en rååfet sang jeg :)

Har veldi lyst å lage noe sjøl..

Men har ikke noe å spille inn med...

og jeg skal snart kansje kjøpe Peavey 6505 head .. så da går penga til det :)

men hva trenger jeg for f.eks

Spille inn gitar, sette inn trommer osv synth og i det hele tatt mixe ting?

Link to comment
Share on other sites

Heisann alle sammen! Då er eg tilbake frå potetferien og vart skikkelig overraska over all feedbacken! :blink: Takker!

Slett ikke verst dette. Likte veldig godt den pasasjen fra 0,46 til ca 0,50.

Om jeg skal sette fingeren på noe, så synes jeg sologitaren blir litt for dominerende i partiet rett etter at kompet kommer inn.

Hei! I den passasjen brukte eg ein diminished skala som inneheld kun inneheld småe tersar, trur eg. Angåande fra 1:53 og utover så har eg høyrd dette partiet på forskjellige lydanlegg og pc'ar, og har fått veldig forskjellig oppleving. Eg synst sologitaren blei mest dominerande då eg høyrde på laptoppar. Generellt synst eg det blei for mykje bass og guffe, men eg har ikkje orka å gjort noko med lydnivåa enda.

Kjempe bra dette ja, behagelig musikk ,men jeg er også enig i at soloen blir litt dominerende i forhold til kompet og kunne gjerne vert tonet ned litt.

Men en nydelig melodi er det uannsett, ser frem til fortsettelsen wink.gif

Om det blir noko fortsettelse av nøyaktig dette temaet veit eg ikkje, men eg kjem til å fortsette med dette framover. Har laga ein drøss med songar på Guitar Pro som eg må få gjort om på Sequel ^_^

Bra dette! smile.gif Litt uenig med de andre her, synes ikke soloen blir for dominerende. Ihvertfall ikke i det headsettet jeg bruker! biggrin.gif

Tusen takk! :lol:

Omg dødsrått! Hva heter leadsynthen du bruker? Hva slags gitar/pickups? Hvor i landet holder du til?

Takk! Lead synthen er ein overraskande feit synth som gjeng etter navnet "Finest Lead" som er standardvare på softwareprogrammet Sequel. Sequel er hovudsakleg brukt til alt anna enn denne stilarten, så eg vart glad då eg fant den synthen :wub: Gitaren er ein Ibanez RG1527 Prestige (6-strenger utgåva, huskar ikkje koden nøyaktig) Standard Ibanez V7/v8 (?) pickups brukt. For øyeblikket gjeng eg på skule nært Trondheim, saman med Groet ^_^

Fin film-musikk syns jeg tongue.gif

Høres litt dramatisk ut på en måte. Men når gitaren startet å spille riff, så hørte jeg nesten ikke gitaren sad.gif

Ellers jævlig tøft. Litt Dream Theater-aktig noen steder.

Takk! Intens dramatikk og djupt begravde følelsar er det eg vil få fram, så eg set pris på denne tilbakemeldinga! På forskjellige andre forum har eg fått tilbakemelding om at det liknar både på Final Fantasy og Zelda :lol: Som sagt over, lydnivåa er ubalansert og ingenting har gått i miksen. Eg klarar absolutt ikkje å samanlikne dette med DT, men eg vart frykteleg glad over at du synst det! :lol: Tusen takk!

Der var den ja! overhode ikke min kopp té, men satans tøft læll! alt av melodier, riff, akkordskifte er veldig smakfult, jeg kan til og med takle synthen! hehe tongue.gif

Hei Petter! Setter pris på tilbakemeldinga ^_^ Eg er redd for at det blir meir music-making i den lille hybelen vår! :lol:

synest det var en rååfet sang jeg smile.gif

Har veldi lyst å lage noe sjøl..

Men har ikke noe å spille inn med...

og jeg skal snart kansje kjøpe Peavey 6505 head .. så da går penga til det smile.gif

men hva trenger jeg for f.eks

Spille inn gitar, sette inn trommer osv synth og i det hele tatt mixe ting?

Takk! Du vil måtte trenge eit lydkort (Eg brukar Line6 Toneport UX1), eit software program (Eg brukar Sequel) og mest sannsynleg eit midi-keyboard (Eg brukar M-Audio KeyRig49). Sistenemnte er ikkje alltid nødvendig. Eg er relativt ferskt i dette med heimestudio og eg er sikker på at det finst massevis av folk som har betre peiling på dette enn meg. Eg synst Sequel er rimelig og bra for nybegynnarar. Det er enkelt å bruke og er lett å komme inn i. Eg trur det luraste du kan gjere om du er heilt grønn på dette, er å gå til nærmaste store gitarbutikken som har litt peiling med dette og spørre i vei! Det finst også mange guidar o.l. ute på nettet - for ikkje å nemne den fantastiske Studio/Musikkproduksjonstråden vår on this very forum!

Link to comment
Share on other sites

Heisann. Går du på Trøndertun?

Ser ut til at det blir metallfest på Hollum samfunnshus (på toppen ovenfor Trøndertun) den 8.november.

Vi og ett band til skal spille.

Velkommen!

Det stemmer! Kanskje eg skal ta turen opp ;) Kva slags arrangerment er det?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.