Web Analytics
Jump to content

Ny metal fra meg!


KaLeVaLa
 Share

Recommended Posts

Wow!

Har heeelt glemt ut dette forumet!

Tror ikke jeg har vært her på kanskje 3år eller noe..heh...nah,, okei..kanskje 2 hvertfall!

Uansett..tror jeg må begynne å sjekke litt innom igjen!

ANYWAYYYS...jeg lager også litt musikk...da går det i metal!

Her i linken finner dere den nyeste låten jeg har laget. Liker best polyrytmisk metal som Meshuggah og Sikth, men også band som Gojira , killswitch osv osv!

Jeg står for alt av spilling, produksjon osv osv!

samma det..:)

her er link!

Let me know what ya think :)

http://www.soundclick.com/bands/page_songI...;songID=6929179

Trykk på play hi-fi for best lyd..men det vet vel de fleste :)

Edited by KaLeVaLa
Link to comment
Share on other sites

takktakk:)

Ja, jeg bruker veeeldig ofte å bare spille inn riffene med engang jeg kommer på dem, og dermed kan det bli litt utight til tider ;) hehe, mend et lever jeg med! hehe

Utstyr jeg bruker er:

Cubase 4

DFHS 2

Line 6 PodX3

ESP Ltd H307 (7strenger gitar m/ Lundgren humbucker)

Schecter Stiletto Custom 5string bass

tja...det er vel det :)

Har starta på en ny låt nå ikveld som er ganske annerledes,...mer groovy og seig ;)

Poster nok den også her når jeg er mer eller mindre ferdig med den !

Link to comment
Share on other sites

Oi! Dette likte jeg ganske godt! Er ganske fan av polyrytmisk og teknisk greier..

Mot slutten av sangen hører jeg et lag med gitar, dog veldig svakt.. Hadde vært nice å hevet fram dette litt.

Uansett så liker jeg spillingen! Her er det +fav, +fan, whatever som går an!

Link to comment
Share on other sites

Jeg elsker som sagt de nevnte bandene Meshuggah og Sikth (R.I.P) ...så..jeg prøver å leve litt opp til det da..hehe ;)

Det stemmer det ja, det er 2 ekstra layers med gitarer (en slags melodi) som ligger svakt i bakgrunnen.

Grunnen til at de ligger så langt bak er pga. at jeg ikke har fått dem til å passe skikkelig ned i mixen når jeg skrur dem opp, men jeg jobber med saken ;)

Bassen går i samme melodilinje hele tiden under dette riffet da...så det er hovedsaklig også for å forsterke den da!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

det jeg ikke liker med riff som det i introen, er at trommene går fort, mens gitarene går treigt i forhold... det er egentlig bare min sære rytmiske smak som er på gang her, men det irriterer meg når jeg hører på death metal, black metal osv :P

det høres fett ut utenom akkurat det da, og jeg gleder meg hardt til å høre 2228´en med Lundgren! :D

Link to comment
Share on other sites

der var jo kitten og jo :) Hallais! hehe

Ja, det blir nice med Lundgren i 8ern! Har fått M7 og M8 i posten allerede...venter bare på en Carvin 727 som jeg kjøpte av en kis på SS, slik at jeg kan slenge inn begge to til butikken for å få satt dem i samtidig ;)

Link to comment
Share on other sites

der var jo kitten og jo :) Hallais! hehe

Ja, det blir nice med Lundgren i 8ern! Har fått M7 og M8 i posten allerede...venter bare på en Carvin 727 som jeg kjøpte av en kis på SS, slik at jeg kan slenge inn begge to til butikken for å få satt dem i samtidig ;)

Litt OT, men du får gi tilbakemelding på M7 når du har fått det i Carvin'en. Er litt nysgjerrig på lyden i disse! Jeg har selv vært i dialog med Johan hos Lundgren. Problemet er at dette har vært utsatt i flere måneder fra min side, litt økonomisk krise på gang haha.

Edited by iceythe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.