Web Analytics
Jump to content

Problemer med bridge


lala
 Share

Recommended Posts

hei!

Har nettopp kjøpt meg en stratocaster, og skulle skifte strenger for første gang igår. Men så la jeg merke til bridgen ( eller hva det nå heter) var så spent så den var bøyd oppover. Skal den være sånn, isåfall hva må jeg gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Det som har hendt er at du har skiftet til en annen strengetykkelse mest sannsynligvis. Det økte spennet i tykkere strenger får tremoloen til å vippe oppover slik du beskriver. Løsningen er ganske enkelt å skru av lokket på baksiden av gitaren og skru de to store skruene som holder fjærkloen litt lengre inn i treverket.

En liten glippe/vinkel på en vintage type tremolo er foretrukket av enkelt fordi det også gir deg muligheten til å bende litt oppover med vibarmen, men da snakker vi altså om en ganske liten vinkel. Vintage tremolo er den typen som er montert med 6 festeskruer rett i kroppen. Hvis tremoloen er montert med to store skruer/studs/pinner/bolter bør tremoloen ligge parallellt med kroppen (ingen vinkel)

Hvis du egentlig ikke bruker vibarmen er det greiest å stramme fjærene så tremoloplaten ligger plant med kroppen. (vintage type)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.