Web Analytics
Jump to content

Diverse spørsmål


 Share

Recommended Posts

Noen som har ett skjema over kobling av humbucker (som ikke skal splittes) i broposisjon,en single coil i halsposisjon,ett volumpotmeter og en 2 veis mikrofon switch?

Og,kan man bruke vanlig elektrikertape rundt spolen på singel coilen?

Hvilke ledning skal jeg kjøpe/hvor skal jeg kjøpe ledning for å koble til singel coilen?Er kun humbucker fra før i gitaren.

Edited by kadett87
Link to comment
Share on other sites

to-veis bryter bare ? hvorfor ikke 3-veis så du får kombinasjonen neck+bridge også ?

Du kan bruke hvilken tape du vil rundt spolen på en mic, men er den ikke festet/tapet fra før ?

En mikrofon kommer jo med ganske lang ledning i utgangspunktet så noen ekstra ledning annet enn til korte forbindelser mellom pot'er, brytere osv er oftest ikke nødvendige. Er det lange strekk bør du bruke en skjermet kabel er det korte ledninger kan du bruke en hvilken som helst en-leder.

Hvis du sier litt om hvilken gitar, bryter og pickups du skal bruke kan jeg sikkert hjelpe deg med et enkelt koblingsskjema.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.