Web Analytics
Jump to content

Billig og bra lydkort


kake
 Share

Recommended Posts

Jeg trenger et billig og bra lydkort, som skal brukes til bl.a guitarrig (med gitaren rett i lydkortet).

Har også tenkt å kjøpe en SM57 etterhvert, og er da fint om jeg kunne brukt den og... Jeg trenger ikke noe mer enn 2 spor, så jeg kan spille direkte i guitarrig samtidig som jeg tar opp vokal med mikrofon.

Pris er en veldig viktig faktor i denne sammenheng! Så hvilket lydkort anbefaler dere meg?

Edit:

Er M-Audio MobilePre USB bra? Det ser bra ut og gjør vel det jeg vil. Skulle gjerne hatt noe billigere jeg :P Men under dette så får du vel kanskje ikke noe brukbart?

Edited by kake
Link to comment
Share on other sites

Det så jo bra ut det, og regner med at det er bedre enn M-Audio MobilePre.

Men halvparten av 1700 burde vel være rundt 800, og ikke rundt 1.647? :(

Ellers fant jeg også ut at det burde være mulig å kjøpe fra ebay for under 1000kr inkl. frakt og mva som også kan være en mulighet.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Noen som i samme slengen kan anbefale et billig midikeyboard? Hadde sikkert vært fint med 29 tangenter eller noe, som ikke tar særlig plass. Skal kun brukes til å programmere noe trommer og bass til enkle hjemmelagde backingtracks :) Fint med innebygd midiinterface og (så jeg kan koble den direkte til maskinen med USB), og fint at det er billig.

Link to comment
Share on other sites

Eit M-Audio Keyrig 49e hadde vel vore tingen, då. Dei aller fleste forhandlarar har slike eller ein variant av det. Eller ein M-Audio Keystation 49e. Nesten samme flisa :)

29-tangenters midikeyboard veit ikkje eg om så mange billege, men det fyrste eg nemnde her ligg på 900-1000 kroner hjå 4sound.no.

Edited by Dan_The_Riffman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.