Web Analytics
Jump to content

Billig og bra lydkort


kake

Recommended Posts

Jeg trenger et billig og bra lydkort, som skal brukes til bl.a guitarrig (med gitaren rett i lydkortet).

Har også tenkt å kjøpe en SM57 etterhvert, og er da fint om jeg kunne brukt den og... Jeg trenger ikke noe mer enn 2 spor, så jeg kan spille direkte i guitarrig samtidig som jeg tar opp vokal med mikrofon.

Pris er en veldig viktig faktor i denne sammenheng! Så hvilket lydkort anbefaler dere meg?

Edit:

Er M-Audio MobilePre USB bra? Det ser bra ut og gjør vel det jeg vil. Skulle gjerne hatt noe billigere jeg :P Men under dette så får du vel kanskje ikke noe brukbart?

Edited by kake
Link to comment
Share on other sites

Det så jo bra ut det, og regner med at det er bedre enn M-Audio MobilePre.

Men halvparten av 1700 burde vel være rundt 800, og ikke rundt 1.647? :(

Ellers fant jeg også ut at det burde være mulig å kjøpe fra ebay for under 1000kr inkl. frakt og mva som også kan være en mulighet.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Noen som i samme slengen kan anbefale et billig midikeyboard? Hadde sikkert vært fint med 29 tangenter eller noe, som ikke tar særlig plass. Skal kun brukes til å programmere noe trommer og bass til enkle hjemmelagde backingtracks :) Fint med innebygd midiinterface og (så jeg kan koble den direkte til maskinen med USB), og fint at det er billig.

Link to comment
Share on other sites

Eit M-Audio Keyrig 49e hadde vel vore tingen, då. Dei aller fleste forhandlarar har slike eller ein variant av det. Eller ein M-Audio Keystation 49e. Nesten samme flisa :)

29-tangenters midikeyboard veit ikkje eg om så mange billege, men det fyrste eg nemnde her ligg på 900-1000 kroner hjå 4sound.no.

Edited by Dan_The_Riffman
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.