Web Analytics
Jump to content

Ny gitar! :D


fiskehode
 Share

Recommended Posts

Hehe, aldri hatt helt sansen for den skytern der. Foretrekker TMP.

Pickupene i ASAT Special'en er faktisk ikke P90'er, selv om de så sånn ut. På det tidspunktet jeg bestilte gitaren trodde jeg også de var det. Om pickupene (fra siden til G&L):

The patented Magnetic Field Design® pickups use a ceramic bar magnet installed underneath each coil, with soft iron adjustable pole pieces to transfer the magnetic field to the surface of the pickup. By contrast, traditional Alnico type pickups, such as used in the Legacy and George Fullerton models, use nonadjustable Alnico pole pieces leaving the only adjustment being pickup height. The Magnetic Field Design has this adjustment, but further offers individual adjustment of each pole piece, letting the player effectively adjust the output of each string on each pickup. Magnetic Field Design yield about twice the output per wind, making the pickup quieter while allowing a greater overall output. The sound of Magnetic Field pickups is slightly warmer with a broader frequency response.

Lydmessig er de et sted mellom P90'er og vanlige single coils, eller som single coils på steroider. Veldig hotte, men ikke antydning til grøt i lyden, også er de veldig dynamiske. Masse variasjonesmuligheter bare med å justere volumkontrollen eller hvor hardt man plukker.

Link to comment
Share on other sites

Gratulere med en sweet gitar, likte spesiellt plekterbrettet, veldig likt det jeg har på min gitar. ^_^ Ganske spesiell form på hodet også, aldri sett noe lignende. Hvor mye kosta den?

Edit: P-90 er ikke noe tess nei, rimelig stygt våpen, AK'n funker best (på CS iallefall). ^_^

Edited by TulleGutt
Link to comment
Share on other sites

Takk. :)

Den kostet $1350 inkludert frakt fra www.proguitarshop.com

Ikke dårlig for en USA-produsert gitar av dette kaliberet. Blir bare mer og mer fornøyd med den, tror nok det blir G&L neste gang også. Kanskje en S-500 eller en Comanche. :wub:

S500_SpanishCopperMetallic.jpg

COMANCHE-honeyburst.jpg

Edited by fiskehode
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.