Web Analytics
Jump to content

billig men brukbar gitar med hsh


jealei

Recommended Posts

Ibanez ;) du finner garantert noe billig og bra med HSH-oppsett blant Ibanez' gitarer. bare sjekk finn.no og musikkweb(og kjøp og salg-delen her på forumet), så burde vel klare å finne noe.

Så en RG350DX til 2000 på finn.no.. jeg har gitaren(i svart da), og kan bekrefte at dette er utrolig mye gitar for pengene. Floyden(Edge 3, usj) er ikke den beste, men det overlever man ;)

Min kom med Seymour Duncan Blackouts og single coilen i midten fjerna, så jeg kan ikke si noe om originalpickupene, men det er overall en veldig god gitar i forhold til prisen :)

Link to comment
Share on other sites

Bare en liten bemerkning fra en som har prøvd- lydene blir så like at du ender opp med å bruke bare en brøkdel av de. Bare ment som et råd. Det er rett og slett for meget av det gode.

+1. Har en H+H-Strat med push/pull og bruker ALDRI singlecoil-lydene siden 500K-pots (optimalt for humbuckere) rett og slett gir en altfor spiss lyd med singlecoils.

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

HSH med et utvalg switche muligheter er ingen dårlig ide i utgangspunktet, men du trenger gode pickups som har litt særpreg og spesielt humbuckere som låter godt splittet for at det skal bli noe morro av det. Som andre sier, med f.eks standard Ibanez mikrofoner eller original pickuper i rimelige gitarer blir resultatet fort bare små nyanser.

Faktisk ville jeg heller ha tatt utgangspunkt i en SSS eller HSS, da serie og paralell kobling av singelcoils faktisk gir mere særpreg enn mye annet. Brian May (queen) sin gitar er et godt eksempel på det. Men man kan også gjøre serie/parallell og split trikset med en H+H gitar med godt resultat. Jimmy Page gjorde f.eks dette med de LP'ene han spilte live med for å emulere Telecasteren han ofte brukte i studio.

Vel.. det var mine 2c i alle fall :)

Link to comment
Share on other sites

jeg har alt en ssh gitar, som jeg skal gjør mye morro med, en fyr jeg kjenner har en mod til en hsh gitar som vil gi over 100 lyder, det er jo mest for morro skyld, jeg ser på ebay at det er en del yamaha'er med hsh som går ganske billig, er de greie?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.