Web Analytics
Jump to content

billig men brukbar gitar med hsh


jealei
 Share

Recommended Posts

Ibanez ;) du finner garantert noe billig og bra med HSH-oppsett blant Ibanez' gitarer. bare sjekk finn.no og musikkweb(og kjøp og salg-delen her på forumet), så burde vel klare å finne noe.

Så en RG350DX til 2000 på finn.no.. jeg har gitaren(i svart da), og kan bekrefte at dette er utrolig mye gitar for pengene. Floyden(Edge 3, usj) er ikke den beste, men det overlever man ;)

Min kom med Seymour Duncan Blackouts og single coilen i midten fjerna, så jeg kan ikke si noe om originalpickupene, men det er overall en veldig god gitar i forhold til prisen :)

Link to comment
Share on other sites

Bare en liten bemerkning fra en som har prøvd- lydene blir så like at du ender opp med å bruke bare en brøkdel av de. Bare ment som et råd. Det er rett og slett for meget av det gode.

+1. Har en H+H-Strat med push/pull og bruker ALDRI singlecoil-lydene siden 500K-pots (optimalt for humbuckere) rett og slett gir en altfor spiss lyd med singlecoils.

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

HSH med et utvalg switche muligheter er ingen dårlig ide i utgangspunktet, men du trenger gode pickups som har litt særpreg og spesielt humbuckere som låter godt splittet for at det skal bli noe morro av det. Som andre sier, med f.eks standard Ibanez mikrofoner eller original pickuper i rimelige gitarer blir resultatet fort bare små nyanser.

Faktisk ville jeg heller ha tatt utgangspunkt i en SSS eller HSS, da serie og paralell kobling av singelcoils faktisk gir mere særpreg enn mye annet. Brian May (queen) sin gitar er et godt eksempel på det. Men man kan også gjøre serie/parallell og split trikset med en H+H gitar med godt resultat. Jimmy Page gjorde f.eks dette med de LP'ene han spilte live med for å emulere Telecasteren han ofte brukte i studio.

Vel.. det var mine 2c i alle fall :)

Link to comment
Share on other sites

jeg har alt en ssh gitar, som jeg skal gjør mye morro med, en fyr jeg kjenner har en mod til en hsh gitar som vil gi over 100 lyder, det er jo mest for morro skyld, jeg ser på ebay at det er en del yamaha'er med hsh som går ganske billig, er de greie?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips! Takk 😊  
  • Heisann, Har en Line 6 Helix LT som dessverre blir brukt altfor lite om dagen så er vel på tide å få kvittet seg med den  Ble kjøpt ny på 4Sound Schous Plass (Oslo) i 2017 og har bare blitt brukt hjemme så vil si at den er i så godt som ny stand. Alt av original eske, kvittering osv følger med.  Pris: 8500 kr Sted: Oslo Bilder: Kommer
  • Bright Onion leverer rimelige og bra patchbays. https://www.brightonion.co.uk/4-gang-2/ Har brukt Bright Onion til alle mine patchbays, splittere, aux-switcher etc i noen år nå, aldri noen problemer.
  • Ser behovet for en patch bay. Trenger ikke noe mer fancy enn: gitar inn, 2 inn (fra brettet) og 2 ut (til amper).  Noen som vet om noe bra? Eller kanskje kan lage noe bra?  
  • Det å faktisk prøve gitarer før man kjøper, er jo det aller beste hvis man har mulighet for det. En gitarsjappe vil også sette på et nytt strengesett og gi deg en setup, uten kostnad for deg, hvis det er nødvendig, før du tar med deg gitaren hjem. I hvert fall hvis du ber om det.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.