Web Analytics
Jump to content

Vrengpedal


LilleLars
 Share

Recommended Posts

Riggen min så langt

- nova system

- cry baby wha (95q)

- Ernie ball Volum

- Boss ds-1

- (og har vel forsåvidt en V-amp liggende, men den skal definetivt forbli liggende)

Det er vel forsåvidt mest novan som er i bruk, sammen med volumen.

Novaen har det meste, men er ikke veldig glad i driven. Har lyst på en god analog vrengpedal, de jeg har prøvd og er aktuelle er:

- Xotic bb-preamp

- MXR od

- Voodo Lab Sparkle Drive (elsker at man kan blande cleansignalet, men er ikke så glad i OD'en, men absolutt en fin pedal)

BB preampen har jeg kun prøvd på konsert, så har ikke fått sittet å skrudd så mye på den. Har noen noen anbefalinger, evt. noen favoritter blant de jeg har testa? Vet at T-rex har en del gode pedaler, har kun testa dr. swamp, den likte jeg ikke noe særlig... Vil ha en god "klar" vreng, som ikke blir så lett grumsete.

EDIT:

Så akkurat film av T-rex møller, den virka intresang, samme feture som sparkledrive, men litt andledes od.

Edited by LilleLars
Link to comment
Share on other sites

Kan anbefale Radial Tonebone Plexitube! Sitter et 12ax7-rør i den, så da får du skikkelig rørvreng også.

Tja, røret er bare en liten del av forvrengningskretsen, men det bidrar med sitt ja. Låner selv en Trimode, som er «american»-versjonen av samme pedal. Veldig kul og allsidig, men ikke lyden for meg. Plexitube derimot, virker kjempefet! Også har du Hot British, som er den enkle versjonen uten to kanaler. Har lyst på en slik selv :)

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar ;)

Joda, skjekker proguitarshop-videor på alle inntresange pedaler. Likte møller såpass mye at den vil jeg teste i butikk:)

EDIT:

Så akkurat ProGuitarShop videoen for alberta, den var ikke helt gæren den... Tenker jeg ville kjørt den på ganske høy gain (siden det er en lowgain pedal). Mulig jeg kunne brukt nova driven som liten gainbooster hvis ikke albertan har nok trøkk...

Edited by LilleLars
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.