Web Analytics
Jump to content

Låsende stemmeskruer til Epi LP Custom


Foo
 Share

Recommended Posts

Jeg bør/må bytte et par av stemme skruene til gitaren min og da tar jeg gjerne låsende skruer. Men hvilke passer og de må selvsagt ikke koste noe spesielt siden gitaren ikke er all verden pga et begynnende halsbrudd osv osv...

Link to comment
Share on other sites

Det er jeg ikke, nei. Halsen er allerede på til et halsbrudd, så det er ingen katastrofe. Mener du forresten hullene til skruene eller hullene til stemmeskruene?

Jeg mener hullene til stemmeskruene. De bittesmå skruene som man fester hele greia med, må også ha nye hull, og det er lurt om man bruker en syl eller et bittelite bor til de også, slik at man slipper at skruehodet faller av - det skjedde nemlig med meg, så jeg fikk litt ekstra arbeid der.

Gjelder dette kun Epiphone og ikke Gibson, siden Epiphone er laget i mingming-land og dermed sannsynligvis bruker metrisk måleenhet?

Det er muligens slik ja. Jeg forhørte meg med guitarfetish på forhånd, og de mente at de skulle passe. Men de tenkte sikkert ikke på det usannsynlige at noen har et annet målesystem enn USA ^_^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.