Web Analytics
Jump to content

Effekt


Sonbry
 Share

Recommended Posts

ikke helt. Det blir vel kanskje litt vanksleig om du ikke spiller etter metronom live sammen med band. Altså jeg vil at jeg kan skru den på f.eks på et refreng og at jeg kan styre effekten når den skal skifte akkord slik for å få mer fylde i musikken. En loop ville funka om vi spilte etter metronom, men det blir jo litt værre når vi ikke gjør det.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Høres ut som det du trenger er en gitarist til. ;)

Men ta en titt på Boss RC-20XL. Om du programerer inn alle akkordene som en egen loop, og er nøye på at de kommer i rekkefølge så kan du bruke en FS-6 for å gå fra loop til loop. Du kan jo legge inn loopene med et slag per akkord slik at du ikke trenger å tenke på om du spiller "in time" med det du har recorda på pedalen. Eller recorde med synth osv.

Jeg veit ikke hvor mange forskjellige looper du kan legge inn på RC-20XL, men man kan bare ha 16 minutter recording. Noe som gjør det vanskelig å programere inn en hel konsert.

Sjekk ut denna, veit ikke om det er helt slik du tenker deg. Men den er i hvertfall morsom! http://www.youtube.com/watch?v=BXTGJPAlJ3w...feature=related

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.