Web Analytics
Jump to content

Effekt


Sonbry
 Share

Recommended Posts

ikke helt. Det blir vel kanskje litt vanksleig om du ikke spiller etter metronom live sammen med band. Altså jeg vil at jeg kan skru den på f.eks på et refreng og at jeg kan styre effekten når den skal skifte akkord slik for å få mer fylde i musikken. En loop ville funka om vi spilte etter metronom, men det blir jo litt værre når vi ikke gjør det.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Høres ut som det du trenger er en gitarist til. ;)

Men ta en titt på Boss RC-20XL. Om du programerer inn alle akkordene som en egen loop, og er nøye på at de kommer i rekkefølge så kan du bruke en FS-6 for å gå fra loop til loop. Du kan jo legge inn loopene med et slag per akkord slik at du ikke trenger å tenke på om du spiller "in time" med det du har recorda på pedalen. Eller recorde med synth osv.

Jeg veit ikke hvor mange forskjellige looper du kan legge inn på RC-20XL, men man kan bare ha 16 minutter recording. Noe som gjør det vanskelig å programere inn en hel konsert.

Sjekk ut denna, veit ikke om det er helt slik du tenker deg. Men den er i hvertfall morsom! http://www.youtube.com/watch?v=BXTGJPAlJ3w...feature=related

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.