Web Analytics
Jump to content

Lettspilt gitar


zupran
 Share

Recommended Posts

Hallo.

Ønsker å kjøpe en gitar spesielt bygget for fart. Veldig lettspilt og med gode mic'er.

Finish og utseende generelt har ingen betydning for meg. Knakende likegyldig..

Halsen må gjerne være smal, for har ikke så store fingre.

Pris er også viktig..

Håper på gode svar!:)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Alle gitarer er bygget for fart hvis du har de rette fingrene for akkurat denne gitaren. Ofte må man ha spilt i mange år for å spille bra og fort på den riktige gitaren.

Den første gitaren min var en Fender MIM Stratocaster. Den har vært en runde hos tre45 og fått et pickupskifte og til slutt blitt en god gitar. Har spilt på den sden jeg var 12 og det er denne gitaren jeg spiller best på!

Link to comment
Share on other sites

ESP KH2- kirk hammet signature er jævlig lettspilt, går fort og lyden er drøy. Anbefales for det, men ikke til noe annet enn denne fart-spillinga du beskriver. Det er ikke en allsidig gitar, sånn sett.

Ibanez lager og mange kjappe.

Shreddere er egentlig ikke så vanskelig å få tak i, det er dem det lages mest av. Du bør driste deg til å komme ut med minst 3000 kroner ass, så får du et shredtool!

Lykke til!

Link to comment
Share on other sites

skjønner. men spiller rimelig fort i utgangspunktet, klarer lett metallica og eric johnson låter og licks på min strat, men ønsker en gitar som er mer bygd for ekstrem fart. med lav action.

er det noen flying v ute og går som er godt egnet for dette?

Link to comment
Share on other sites

S- serien har vel også en del gitarer med Wizard-2 hals, hvis man vil ha litt mindre kropp. Jeg har en s-470, og den er meget lettspilt. Det er nok ikke gitaren som er treg, det er jeg.

Dessuten har gitaren en helt fantastisk stol, som i motsetning til veldig mange andre Floyd- aktige saker, faktisk fungerer. Du kan divebombe av hjertens lyst, slippe opp- og gitaren er like stemt.

Edited by CastorFiber
Link to comment
Share on other sites

Faen så feite Parkere er!

E: Hvis du synes Parker ser kjipt ut, så bør du sjekke ut denne Washburnen:

wm526mr.jpg

Samme hals som Parker ;)

De har også en V:

zoom_548taxi.jpg

Ikke like fet, men sikkert kanondigg å spille på. Vet at James Malone i Arsis har brukt/bruker en, så de er definitivt mulig å spille fort på ;)

Edited by alexi
Link to comment
Share on other sites

Gitarer er ikke kjappe. De besitter ingen hastighet i seg selv. Det er en vanesak å spille fort på en gitar. Dersom du prøver en gitar til f.eks. Steve Morse, Steve Vai, Ron Thal, Mattias Eklundh så har de alle høyere strengehøyde og tykkere halser enn de aller fleste typiske "raske" gitarer.

Når det er sagt! Kremt. Det finnes noen variabler som avgjør om en gitar er "rask" for deg. Du må finne ut hva som er viktig for din spillestil, hva du trenger for å spille som du vil. Ofte er dette i ung alder tynn hals og lave strenger. At andre spiller kjapt på en gitar er ingen garanti for at du kan gjøre det samme. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.