Web Analytics
Jump to content

Ataxia


Ataxia
 Share

Recommended Posts

Heisann. Kjeder meg på jobb, og ble litt inspirert av Euphor, så fikk lyst å skrive litt jeg også.

Meg:

Heter Bjørn, er 19 år(89-modell) og kommer fra Karmøy, nærmere bestemt Kopervik.

Er nå ferdig med VGS der jeg gikk 2 år på Medier og Kommunikasjon og et år på påbygg.

Nå jobber jeg som sivilarbeider i kulturskolen og på kulturhuset i byen.

Neste høst så flytter jeg sannsynligvis til Bergen for å begynne på allmennlærerutdanning med musikk.

Nicket mitt kommer et bandprosjekt som min favorittgitarist, John Frusciante, var involvert i.

Tror det er latin for forstyrrelse eller noe slikt.

Musikk:

Har en far som er veldig musikkinterissert og vokste opp med Dire Straits og Rush.

Hadde mitt første møte med et instrument i 5. klasse da vi fikk litt gitarundervisning(D, A7 og Em).

Øvde på disse akkordene hjemme på pappas gamle kassegitar og interessen ble større og større.

Fikk min første gitar til jul i 6. klasse, en Squier Strat, som jeg fortsatt har(dog i en veldig modifisert utgave).

Starta mitt først band i 7. klasse, i annledning en avslutningsforestilling som vi skulle ha. Har faktisk spilt sammenhengende i forskjellige band siden det. Jeg har faktisk ikke vært uten band siden 2001 ^_^

Spilling:

Har spilt mye forskjellig musikk opp gjennom årene. Diverse punkband, var gitarist for en Ten Sing-kor i 5 år, framført The Commitments med storband, live-remix av Grieg, vært bandleder og komponist for et nysirkusshow, flere metalband, powerpop, partyrock og boyband. Nå for tiden går det mest i post-rock. Har veldig sansen for stemninger og mye lyd. "Støy" er et positivt ord i min ordbok. Er også pedalfanatiker.

Ser egentlig ikke på meg som "gitarist", men mer som "musikker". Liker å få mest mulig ut av minst mulig. Mulig det er en av grunnene til at alle medlemmene i Nami spiller 2 eller flere instrumenter.

Min rolle i bandet er i hovedsak å spille gitar, men synger, spiller tangenter og skrur på pedalene mine der det trengs.

Som gitarist er jeg egentlig ganske slurvete og ikke så veldig teknisk av meg. Det kommer av at jeg først og fremst er veldig lat og udisiplinert når det kommer til øving, men også fordi jeg aldri har hatt behov for å prøve å bli den nye Vai.

Jeg trives veldig godt med "skillsa" mine, og trenger egentlig ikke noe mer for å lage musikken som formes i hodet mitt.

Er som sagt idiotisk opptatt av effektpedaler, så har kjøpt og solgt en del av det de siste årene. Tror en 40-50 pedaler har vært innom brettet mitt de siste 2 åra :lol: Galskap!

Liker også å spille jævlig høyt, da det er en "effekt" i seg selv(les: STOR My Bloody Valentine fan!)

Har mange forbilder innen musikk, men det største er nok John Frusciante. Fantastisk gitarist!

Musikksmak:

Jeg har en veeeldig allsidig musikksmak. Jeg kan finne god musikk i (nesten) alle sjangere.

Har selvsagt noen sjangere som jeg hører mer på enn andre, så postrock, støyrock og hiphop scorer veldig høyt hos meg.

Favorittbanda er Sonic Youth og Motorpsycho. Men er også stor fan av Justin Timberlake, Slayer, Marit Larsen, Mogwai, The Low Frequency In Stereo, Bjørk, Oasis, Weezer, The Ting Tings, Jay-Z og Boris.

Tror jeg har sagt mitt nå.

Over og ut.

Link to comment
Share on other sites

Halla

Jeg er ny her jeg også :)

Sitter her med gitaren og prøver å lage noen låter :-)

Skal i studio neste uke og hodet er fullt av ideer, men det er å få de ned som er greia da.

Så prøver meg frem på Samplituden, det er jo moro da, enn så lenge :-)

Ha en fortsatt grei dag :-)

Dr.

Link to comment
Share on other sites

Kan kanskje nevne at jeg ikke er så ny her selv ^_^

Har skrevet under nicket Ataxia i et års tid nå tror jeg, og før det gikk jeg under nicket Freakbaby.

:) Jeg burde ha sett det under avataren din med reg-dato og anntall meldinger :rolleyes:

Men sånn er det ... fort og gæli :)

Godt å bli kjent da :)

Dr.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.