Web Analytics
Jump to content

Erstatter for Mbox 2


Recommended Posts

Heisann!

Har akkurat kjøpt en Mbox 2 for eget bruk, gitar og mikrofon, men nå er det plutselig 2-3 andre som vil gå sammen og lage et band:D Jeg tenkte rett og slett å selkge unna Mbox'n igjen, og kjøpe inn et lignende eksternt kort med mulighet for minst 8 analoge innganger. +++ Noen her som har noen hete tips til hvile modeller som kan ta seg av dette. og som er kompatibelt med "de fleste software".

Håper på noen gode svar.

Link to comment
Share on other sites

focusrite - kortet er stress å jobbe med, teite drivere. Har en kompis som har det og han er ikke kjempefornøyd.

Hvis du kjøper fra usa kan du få ganske anstendige greier til bra pris, kanskje du skal se på mackie sine nye firewire - lydkort?

den ene modellen har 12 preamper og masse ekspansjonsmuligheter med adat.

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar! Focusrite virket som samme greie jeg var ute etter, men hvis det er mange som har dårlig erfaring med den så vet jeg ikke igjen:D

Fant en mackie 400 som virket interesant også. Så det var virkelig to gode forslag dere kom med, det er også i den prisklassen der jeg tenkte å ligge på.

Jeg fant selv et annet kort som heter Edirol Roland FA-101, noen som har erfaring med den?

http://cgi.ebay.com/Edirol-Roland-FA-101-F...1QQcmdZViewItem

Takker for svar:)

Link to comment
Share on other sites

Har gode erfaringer med mye annet fra Focusrite, men hvis hkh sier at Focusriten har noen teite drivere, så tror jeg han på det.

Edirol-kortet kan nok gjøre jobben - men som sagt: Trenger du 8 preamper, eller bare 8 analoge innganger?

Hvis du skal bruke eksterne preamper, så har jeg alltid storkost meg med MOTUs lydkort - 828mkII og 424.

Kanskje UltraLite, Traveler eller 8pre kan være noe?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.