Web Analytics
Jump to content

Fender Highway One


Aphelion
 Share

Recommended Posts

På fredag deltok bandet mitt i Exact/3klive-finalen, og vant! Premien er utstyr for 30.000 fra musikkbørsen, samt 10.000 fra Exact og 5.000 fra Norsk Tipping. Så da har jeg tenkt litt på å kjøpe en Strat :) Har en MIJ-Strat fra før som jeg syns er knall, og en MIM-Tele som jeg også er veldig fornøyd med. Så kommer det store spørsmålet: hva mener dere om Highway One-serien? Hvor bra er de i forhold til f.eks. en Mexico-Strat? Hva er mest gitar for pengene? :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

På et generelt grunnlag kan jeg hvertfall si at min Highway1 (gamle modellen) Jazzbass er et knallgodt instrument av god kvalitet. Har ikke fått testa den opp mot en Mex-modell, men den kan utvilsomt konkurrere med det jeg har prøvd av "ordentlige" amerikanske modeller.

Om gitarene holder like god kvalitet vil jeg hvertfall glatt anbefale Highway1-serien. (De oppgraderte modellene fra etter 06 har jo en del bedre mekanikk også. Hvertfall bassene :) )

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Høres lovende ut. Er jo kjempefin pris på dem, og jeg har forelsket meg helt i Midnight Wine :) Blir med rosewood gripebrett i såfall, siden man ikke får lefty med lønn.

0111160375_xl.jpg

Midnight Wine er en uuuuuuuuuuuuuuuuuuubeskrivelig deeeeilig farge, har en MIM strat med den fargen.

EDIT: Passer best med svart plekterbrett da:)

Edited by Haarball
Link to comment
Share on other sites

Jeg, og mange flere med meg, liker Classic Player serien fra Mexico bedre enn Highway One serien. Da jeg kjøpte min for et år siden stod det mellom Classic 60's og en Highway One. Prøvde mange forskjellige Highway'er og ingen var i nærheten av Classic Playeren. Du må nesten bare prøve deg fram du også, og finne ut hvilken som passer deg best.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har prøvd noen Highway One da jeg var ute etter Fender, men jeg likte ingen av dem. Syntes american standard gitarene var mange klasser over. Highway blir på en måte "billigversjonen" av en USA strat. Pinglete lyd og uggen hals. Oversize headstock ser også helt balle ut etter min mening. Om du er sugen på Nitro finish kan jeg også opplyse om at Highway gitarene har poly med et tynt lag nitro på toppen, så den kommer ikke til å aldre som en nitro-finish gitar. (om slikt interesserer deg)

Nei jeg hadde kjøpt en standard USA om jeg sku ha strat!

Nok en gang grattis med seriern ;)

Link to comment
Share on other sites

Er du tullerusk? :P Er jo mye mer baller i HW1-pickupene. Og 70s-headstock er overlegent rått! Fikk Jørn på musikkbørsen til å demonstrere en for meg (de har ikke lefty inne seff) i dag, og det låt jævlig tøft. De ble jo oppgradert for litt siden, med blant annet heftigere pickuper og nitro-lakk.

«The thin nitrocellulose lacquer finish lets the body wood's natural tone shine through, making for one of the most exciting new instruments in the Fender family!» ;)

Ser ut til at det blir en slik på meg, de kunne faktisk ta den inn uten at jeg var nødt til å kjøpe den også. Knall :D

Og takk :D

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Mulig de har begynt med 100% nitro finish på den, men de eldre har poly under. Noe som jeg heller ikke likte er de ENORME jumbo fretsene. Liker jumbo frets, men disse tar kaka for min del.

Kan også hende at de jeg prøvde var dårlig justert, men jeg likte ikke "feelen" i gitaren. Men det er jo selvfølgelig helt subjektivt. Om du likern, så go for it! De SER jo utrolig kule ut iallefall. (minus headstocken)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.