Web Analytics
Jump to content

custom gitar


lindeberg77
 Share

Recommended Posts

Hva slags pris har du sett for deg å havne på? En custom gitar vil nok havne på rundt en 15000, om ikke mer, ettersom hvor du handler... GMW, Gutierrez, Blackmachine, Shamray, Ran, osv... Både Shamray og Ran lager for det meste kopier av andre selskaper sine modeller... Mange muligheter!

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg ein skikkeleg god gitar no, for så mykje pengar som du har tenkt deg å bruka, eller helst mindre. Så ventar du 5 år, og kjøper deg ein customgitar.

Saken er den at du kjem til å få andre preferansar med åra, og ein customgitar tapar du dyre dommar på å selgja. Vent heller til du veit akkurat kva du vil ha. :)

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg ein skikkeleg god gitar no, for så mykje pengar som du har tenkt deg å bruka, eller helst mindre. Så ventar du 5 år, og kjøper deg ein customgitar.

Saken er den at du kjem til å få andre preferansar med åra, og ein customgitar tapar du dyre dommar på å selgja. Vent heller til du veit akkurat kva du vil ha. :)

Beste tipset i hele tråden ;)

Link to comment
Share on other sites

Har nylig fått min custom gitar fra Eugen i Bergen. Fantastisk gitar 100% etter mine preferanser.

Nå har jeg levert den inn for å få skiftet micene. Det koster selvsagt ingenting, og er endel av prosessen med å få den optimale øksen.

Prisen kom på 25 000,- ink koffert. Det er ikke avskrekkende mye, med tanke på at jeg har hatt prs gitar og Am fender.

Var aldri 100% fornøyd med noen av gitarene. Så fant ut at jeg kunne selge de og få meg custom bygg. Angrer ikke ett sekund. Den er fantastisk. Halsen er konge. Litt bredere enn normalt med 44mm nut width. Han gir deg mulighet til og føle på halsen før han lakkerer den. Så hvis du har noe og utsette på målene så sliper han den ned til du er 100% fornøyd.

Ring Eugen... Tlf 55337782

Du skjønner fort at dette er en mann med mye kunnskap som gitarmaker

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.