Web Analytics
Jump to content

skal ha en ny les paul, og akustisk


jealei
 Share

Recommended Posts

hei, jeg er ute etter et par nye gitarer, først er det e, les paul gitar, spiller for det meste rock, og litt rolige ting, men det har jeg andre gitarer til, denne skal brukes til rock, gjerne litt crunchy pickups med litt høy output, halsen må være god og spille, lett tilgang til alle bånda osv, i prisklassen 4-5 tusen, svart, hvit,eller honey burst finnisher kunne jeg tenkt meg,

også en akustisk, trenger et mic system som funker bra til PA, gjerne litt mindre kropp enn "vanlig", cut away trenger jeg, gjerne også innebygd tuner, pris klasse 3-4 tusen

Edited by jealei
Link to comment
Share on other sites

Jeg har spilt på en Ibanez SX-72 TBC, og kanskje det er noe for deg? Det er mulig det er for lite "akkustisk gitar", men synes du skal sjekke ut den. Den låter knall på PA, er god å spille på, og har to pickupsystemer.

Uten forsterker låter gitaren relativt spinkelt. Den er i første rekke laget for å brukes med forsterker. Tynn kasse på den.

Link to comment
Share on other sites

Se om du kan få tak i en brukt Edwards Les Paul. Kongegitarer! Har en selv, lefty, som jeg ga 3700 for! Denne har Seymour Duncan JB ved stolen, en relativt sint og allsidig humbucker :) Ellers er jo Epiphone Les Paul veldig kurant. Kanskje ikke de beste pickupene, men sånt er jo svinbillig fra over dammen med dagens dollarkurs!

Ltd EC-serien til ESP er også konge, har hatt en EC-1000 før. :)

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.