Web Analytics
Jump to content

Randall RH50T


Metalbrain
 Share

Recommended Posts

Morn. Jeg er fortsatt på utkikk etter en rørforsterker, en combo eller en liten topp (50w maks, mer enn det kan nok bli for dyrt..), og kom over denne her, en Randall RH50T, som er en 50w rørtopp :) Den fins jo også i comboform, men var toppen jeg fant brukt nå da.

Jeg trodde jeg hadde bestemt meg for en Peavey Valveking, men driver fortsatt å kikker, siden jeg ikke har solgt unna min gamle forsterker enda..

Altså.. Er det noen som vet noe om denne her? Har prøvd den eller noe? Hørt noen klipp fra youtube, og jeg syns den låter rimelig fett der..

Randall burde vel funke til metal? Gamle Kirk går jo for Randall, selvom jeg syns signaturhalfstacket hans låt bæsj :blink: (bare hørt på youtube da men)

Har en liten Randall øvingsforsterker stående på hytta, (hytteforsterkeren :wub:) og den låter overraskende bra.

Men, noen som tror denne er like god som en Valveking? Eller bedre?

Edit: Så forresten comboen på finn nå også.. Er denne noe råere enn en Peavey Valveking? Den er hakket dyrere..

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Ikke bedøm forsterkere etter amørklipp på YouTube.

Dessuten er KH'en i en mye høyere klasse enn RH.

Kan hende du har hørt de små KH'ene som er billig transistor.

Du kan jo ta en kikk på RG50. Har ingen erfaring, men den er ganske kjent for å være en bra transistor til Metal.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Ikke bedøm forsterkere etter amørklipp på YouTube.

Dessuten er KH'en i en mye høyere klasse enn RH.

Kan hende du har hørt de små KH'ene som er billig transistor.

Du kan jo ta en kikk på RG50. Har ingen erfaring, men den er ganske kjent for å være en bra transistor til Metal.

Naah. Vil ikke ha en transistor. Lurte jo bare på om den var i samme klasse som Valvekingen da.. Og jeg er ikke så jævla pirkete på lyden heller, vil bare ha noe som er bedre enn dritforsterkeren jeg har nå :ninja:

:blink::ninja::lol: Bæsj.

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Var lite respons her du.. Er denne Randall RH50T'en sammen med et Marshall 1912 cab bedre egnet enn en Peavey Valveking(comboen) for å spille moderne hi gain metal, á la Killswitch Engage, Bullet for My Valentine, Trivium, In Flames, osv.? Vil tro denne er bedre enn valvekingen da den koster nærmest det dobbelte ny av det valgekingen koster ny.. Denne Randallen er en ren røramp, ikke noe hybrid-tull..

Randall er jo metalamper, right? :ninja: så det burde vel funke? :o

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Budsjettet mitt er på rundt 4000.. +/- noen hundrelapper.. En fyr som skulle ha 3000 for toppen og en annen som skulle ha 1500 for Marshall 1912-cabet.. Syntes det var en god deal, litt dyrere enn Valvekingen, men er vel verdt det? Lest en masse anmeldelser nå på bl.a Harmony Central hvor denne blir betraktet som bedre enn Valvekingen av folk som hadde begge. Tror nok jeg går for denne.

Link to comment
Share on other sites

Det finnes folk som skryter for mye av utstyret sitt. Bla på HC..

Har du ingen mulighet til å teste den da? tror ikke de er så uvanlige. Har du en gitarbutikk i nærheten så er det vell en sjanse for at de har den.

Men du kan jo alltids selge om du ikke liker den. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.