Web Analytics
Jump to content

Musikk!


Curl-Head
 Share

Recommended Posts

Som sagt, hører du på samme musikk som du spiller? Eller lager du forskjellig musikk alene og når du er sammen med en gjeng eller bandet?

Personlig gjør jeg det, alene lager jeg for det meste Industrial Metal og med bandet lager jeg Progressive Death Metal.

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller mye av det jeg hører på, men har enda ikke spilt hiphop, jazz, electronica, tekno, liste-pop og RnB.

Når jeg lager musikk alene så blir det endten ambient/drone-greier ut av det eller enkle powerpop låter.

Når jeg lager musikk med band så blir ting veldig ofta jam-basert, med mye repeterende riff i post/prog-rock land.

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller ikke det jeg hører på. Bandet spiller stavangerrock, noe jeg aldri har hørt noe særlig på.. Rart at jeg har det såpass gøy med den musikken. Det er konge. Hører mest på alternativ/elektronisk musikk selv, og vil gjerne spille det også.

Morsomt spørsmål, jeg har tenkt en del på det selv..

Link to comment
Share on other sites

Spiller mye thrash og heavy metal, blues og rock. Men jeg hører VELDIG mye på mer grom metal. Eks DevilDriver, musikk der de bruker 7strengere og stemmer ned til A, C ol.. Har ikke tilgang til 7strenger og jeg gidder aldri stemme ned gitaren mer enn en hel tone + drop C/D.

Så nei.. det er en del musikk som eg hører på men IKKE spiller.

Likevell blir man inspirert av den musikken man ikke spiller også.

Æsj.. Dårlig formulering. Går i surr her :P

Link to comment
Share on other sites

Spiller for det meste blues og blues-rock/klassisk rock, det er også hva jeg hører mest på. På en annen side hører jeg også mye på f.eks. eldre Metallica-album, men jeg har nesten ikke rørt ved trash metal-genren med egen spilling.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.