Web Analytics
Jump to content

Voluspå - Norse Tone


phra
 Share

Recommended Posts

Er det berre eg som tykkjer at det ser ut som "phra" er litt betalt av jstone?

Ikke betalt. Betatt.

Dumpet borti Jstone på TGP (The Gear Page) Og kikket gjennom forumet her for å finne info. Men fant intet.

Er det noen som vet ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg kikket på lydklippet på Youtube,og fant denne på "related videos":

Synes den låt veldig bra!

Det gjør den.

I følget TGP igjen er det 6 måneders venting på Tim og Timmy.

Men syntes at Vikingen hadde mer bunn og dybde og låt litt mindre TS på en måte. Har TS-808 allerede!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Her er en liten oppdatering hvis noen er interesert.

Voluspå ankom i en papp eske som alle andre pedaler og er ikke helt ulik andre overdrive / vreng pedaler mitt første inntrykk var at dem spillte litte granne lavere enn en Tube Screamer.

Dog har den mer enn nok volum til å booste en lead.

Ulikt andre overdrive / vreng bokser jeg har eid har denne mer bunn. Mye mer bunn!

Inne i boksen sitter det 2 brytere som endrer på dette. Jeg endte med å skru den ene av (kom med begge på i følge dokumentasjonen skal den i denne settingen booste frekvenser over 340hz.)

Den er veldig åpen på lave gain settinger og har masse mer vreng en en Tube Screamer.

Den høres absolutt ikke ut som en Tube Screamer og heller ikke SD-1 men de er kanskje de nærmeste å sammenlikne med.

Jeg liker den best på single coil men den er fin for power komp på Les Paul også, veldig lite støy og god dynamikk respons sammenliknet med Tube Screameren min (umodda TS-9 fra 80 tallet) (testet med Fender quad Reverb fra 70 tallet)

Alt i alt er det en super vreng boks med stort spekter. Kanskje den ikke låter bedre enn andre, men den låter helt klart annerledes og jeg synes Tøfft.

Tett bunn

Tettere vreng

Fet

Mer vreng enn ventet

Veldig klar på lave drive settinger

Ikke helt venn med tone kontrollen men den VIRKER og det kommer sikker til å gå seg til.

Vil jeg anbefale den??? Ja men kanskje ikke til de som er på jakt etter SRV gitar lyd. Mer U2/ Rock aktig enn Blues/ Country/ Jazz i mine ører (med mine fingre).

Vel jeg vet ikke om dere ble klokere av dette. Det er vanskelig å skrive om lyd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.