Web Analytics
Jump to content

Manhattan - Guitar Center, noen som har vært der?


Stika7
 Share

Recommended Posts

Heya

Har tenkt meg en liten snautur til USA til sommeren, nærmere bestemt Manhattan i NYC.

Fant ut at det var en Guitar Centre butikk der og lurer på om noen har vært der og litt slikt, lurer mest på om utvalget og slikt er greit etc...

Ingen jeg kjenner har vært der så må spørre her istedet :P

Link to comment
Share on other sites

Heisann

Jeg har handla der flere ganger, bl a fretless-bassen, Melodymakern og Mexico-straten, pluss et par cymbaler og en haug med rekvisita. Jeg har alltid fått kjempeservice der, veldig hyggelige folk. De har ganske stort utvalg, vegger med gitarer, og de har også egen avdeling for dyrere gitarer. Anbefales!

Ellers har du jo de butikkene på 48. street, Sam Ash, Mannys mm. Men fikk bare ræva service på sam ash hvertfall, så kjøpte ikke noe der.

Jeg har også adressen til et par mindre vintage-butikker, hvis det er noe du er int i

Link to comment
Share on other sites

Jeg var i stort sett de fleste gitarsjappene på Manhattan i Juni. De du bør besøke er de på 48th street mellom 6th og 7th avenue. Der ligger det masse instrumentsjapper som legendariske Manny's music blant annet. Ellers så bør du sjekke ut Matt Umanov guitars som jeg ikke helt husker adressen på, men den var koslig. Guitarcenter hadde et gigantisk utvalg.

Gled deg. Du kommer til å elske byen.

Link to comment
Share on other sites

Matt Umanov har jeg vært på og. Var rett ved der jeg bodde, når jeg var der i juni. Bra service og koslige folk. Men deprimerende å være der når man ikke hadde mer penger igjen etter alle mulige andre butikker. :P

Edited by OlavF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.