Web Analytics
Jump to content

Bc Rich Bass


Torsn
 Share

Recommended Posts

Jeg vet at alle her hater BcRich for en eller annen grunn men uansett:P

Noen som har prøvd en Bc Rich Warlock Bass? Jeg la merke til Vortex fra Dimmu Borgir sin signatur modell å den var jo bare kjempe tøff!:P

Lurer hvordan de er å spille på/lyd +++

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

BC Rich har, som de fleste andre, Både billige Asia lagde instrumenter, USA Instrumenter, og USA Custom Instrumenter.. Vortex har en rimelig tøff bass, Etter å ha vært på Dimmu konsert lærte at det er en bass som er veldig fin å sette på låret når du spiller! :lol:

Men som sagt, Kvalitet varierer, tilogmed innen Asia linjen har de forskjellige prisklasser på Warlocken.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har prøvd den billigste warlock bassen. Jeg syntes faktiskt at den var veldig behagelig å spille på, lyden vil jeg derimot ikke uttale meg noe om for er ikke så god på sånt, desuten er det stor forskjell på mic'ene på de forskjellige utgavene.

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Men det skal nevnes, Den BC Richen en kompis (gitarist) hadde, falt faktisk fra hverandre... Slo sprekker her og der. men den var veldig billig.

Link to comment
Share on other sites

Joda, funker det.. Eg har brukt p-bassen til det, og den er jo optimal den om du etterkvart siger tilbake til litt "mykere" musikk. Men det du egentlig ser etter er ein aktiv bass med to humbuckere. Spør Thunder Fingers her på forumet, han har nok et mer presist svar.. :)

Link to comment
Share on other sites

Btw, Hvordan funker Fender Precision for heavy metal? Jeg spiller mest metallica, Black Sabbath, Pantera osv. Veldig usikker på bass valg.

Funker fint det, men det gjelder egentlig å finne sin egen tone, uansett hvilke instrument. Trenger ikke en type bass for hver type musikk ;):)

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Jeg hadde P bassen på øving en gang nedstemt i C med gamle Flatwound strenger på... Funket fett det! :D

Visst du hører Entwistle sin tone på "The Who - Live at Leeds", Så vil jeg tro den skal funke supert med de fleste typer metalband ;)

Steve Harris i maiden har i alle år brukt P bass, og Husker jeg rett, så gjorde vel Geezer Buttler det og på de første Black Sabbath platene?

Nei, En P bass er nok universal instrumentet om du bare gidd å skru litt EQ :P

Link to comment
Share on other sites

Men det skal nevnes, Den BC Richen en kompis (gitarist) hadde, falt faktisk fra hverandre... Slo sprekker her og der. men den var veldig billig.

jeg har hørt lignende ting, at halsen vrir seg osv :S men det gjaldt vistnok bare de billigste modellene (koster vel ikke mer enn 2200kr elns.)

Så hvis du skal kjøpe en warlock er det nok lurt å gå for en av de dyrere, går vel utifra att vortex bassen er en av de ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.