Web Analytics
Jump to content

Nirvana


Haarball
 Share

Recommended Posts

Lest og kikket litt rundt i forskjellige topicer, og sett det er mye delte meninger om dette bandet, så tenkte det kunne være moro å starte en liten diskusjon om nettopp dette!:)

Selv mener jeg at Nirvana er et utrolig bra band, Kurt Cobain var elendig på gitar, og kunne ikke synge noe særlig, men han skrev musikk som passet nettopp dette slik at det ble et utrolig bra resultat. Og den utrolige mengden med følelser som finnes i musikken hans, og egentlig grunge generelt, er for meg ubeskrivelig.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Det lille jeg har hørt av Nirvana har vært rimelig bra greier. Har tre plater, men mangler Nevermind.

Nevermind er en utrolig bra plate, litt for glattpolert, som Cobain selv også mente, men allikevel utrolig bra, glemte perler som Lounge Act, Drain You, On a Plain og Breed er fantastiske sanger, men også de sangene som er litt mer profilert er av forbløffende kvalitet, Lithium, Come as You Are, Polly, In Bloom osv.

Nevner ikke Smells Like Teen Spirit i samme rekken fordi jeg mener den har fått altfor mye oppmerksomhet.

Link to comment
Share on other sites

Kurt kunne synge jævlig bra.

Nirvana har vært et av de viktigste bandene i livet mitt og jeg oppdaget musikken gjennom de. Mye av det tidlige og mer ukjente materiale er jævlig bra. Fantastisk band.

Kan ikke akkurat si at Kurt er den mest tekniske vokalisten jeg har hørt, men stemmen er så utrolig stilig, at jeg tror den har få (om noen) sidestykker i historien, ikke at jeg mener Kurt er den beste vokalisten i verden, men at jeg syns den er utenomjordisk stilig.

Nesten som Bob Dylan, værre stemme kan man lete en stund etter, men fy f*** så rått.

Link to comment
Share on other sites

Kurt kunne synge jævlig bra.

Nirvana har vært et av de viktigste bandene i livet mitt og jeg oppdaget musikken gjennom de. Fantastisk band.

+1

Hører ikke så mye på Nirvana nå lengre, men jeg var skikkelig fanatiker når jeg var 14-15 år. Fortsatt et av mine favorittband.

Hørte dem senest i går da jeg så Sonic Youth-filmen "The Year Punk Broke".

Liker alle albummene på hver sin måte. In Utero er kanskje favoritten, iallefall produksjonsmessig. Har også den orginale Albini-miksen på maskinen, låter rått og godt ^_^

Link to comment
Share on other sites

Nirvana er for meg temmelig ålreit. Har ingen plater, men mulig jeg skaffer det, om jeg kommer i en situasjon der jeg får litt for mye penger. Vil ikke si noe negativt om dem. Bedre enn mange andre storheter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.