Web Analytics
Jump to content

Ny ACDC singel:


LTBR
 Share

Recommended Posts

  • Replies 35
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvis det er den der nye "Rock'n'Roll Train", så må jeg si jeg ble skuffet. Samme oppskriften om og om igjen, de skulle liksom høres ut som good'ol AC/DC. Hvis jeg vil høre good'ol AC/DC, så setter jeg på de platene istedet. Men der høres jo alle låtene kliss like ut også da...

Link to comment
Share on other sites

Hvis det er den der nye "Rock'n'Roll Train", så må jeg si jeg ble skuffet. Samme oppskriften om og om igjen, de skulle liksom høres ut som good'ol AC/DC.

Hvis du hadde forventet noe "nytt" så mener jeg du har misforstått ACDC. At de bruker samme oppskrift(som virker helt perfekt:) er det som er det geniale med ACDC :rolleyes:

Men jeg hører også tydelig forskjell på før og etter 1980, og skulle jeg velge så er det under første epoke den virkelige magien ble skapt. But hey.............! Kan ikke klage på denn nei, hør på det fengende refrenget!!! I morgen skal det drekkast og da snakker vi om repeat på spillern, hehe...

Link to comment
Share on other sites

Smak er individuelt så det er det ingen vits at vi diskuterer. Men de som forventet seg noe nytt skjønner jeg godt ble/blir skuffet.

PS: satte på sangen mens min sønn på 3 år satt pent og spiste spaghettien sin, han begynte umiddelbart og nikke og rocke i takt med musikken samtidig som han spiste, så jeg antar god smak er arvelig:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.