Web Analytics
Jump to content

Ny gitar


Anders666
 Share

Recommended Posts

Vurderer å kjøpe meg en gitar som jeg vill ha stående nedstemt til D og C..

Har ikke tenkt å legge så mye penger i den, rundt 3000, den skal være uten vibsystem(kommer an på hvor mye neste lønning er på) Den skal brukes til metal alla In flames.. kom med tips viss dere har noen gode erfaringer:)

Link to comment
Share on other sites

Har en Jackson med floyd rose, så det blir litt vanskelig å stemme gitaren ned fra E til C sånn i farta.. den Ibanez RG321mh var litt for lik min jackson, så har litt lyst på en litt annerledes gitar.. Fikk et tips på en Musikkforetning i dag, tror den het "Supreme" (ikke les paul supreme) viss ikke jeg husker helt feil. Den minnet litt om PRS singelcut i utseende, og den hadde matt svart farge. På micene sto det produced by EMG ellernosånt... Er litt frustrert åver at jeg ikke finner den på nettet, noen som har sett/prøvd noe lignende..

Link to comment
Share on other sites

^ Og det finst Caparison til 3000? :P

Uansett, Supreme er eit billegmerke som 60% av alle gitarelevane mine har, og gitarane er ikkje noko å bruka pengar på.

Til å stemma ned treng du eigentleg ikkje noko meir enn 25,5" mensur, sjølv om det i mine auge eigentleg ikkje er nødvendig heller når du ikkje skal lenger ned enn D/C. Du kjem nok ikkje til å finna mange "spesielle" gitarar som er gode å spela på i den prisklassen, då må du nok berre spara litt lenger, og evt. skaffa deg noko brukt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.