Web Analytics
Jump to content

Guthrie Govan "imiterer" gitarister!


Debris
 Share

Recommended Posts

Denne har jeg på favorittene mine. Først trodde jeg at Govan bare hadde satt sammen noen sanger av de forskjellige artistene. Men etterhvert sjønte jeg at det faktisk var Govan som spillte, han er helt fantastisk :)

Link to comment
Share on other sites

Bare synd at han er mye bedre til å imitere andre enn å spille Guthrie. Plata er og blir skuff, for min del. Uansett ingenting å utsette på gitarspillet hans. /bow

Faktisk enig med deg der Euphor!

Starter glimrende med låta Waves, men deretter går det litt nedover

og blir litt intetsigende etterhvert.

Gitarspillet er selvsagt hinsides, men låtmessig ble jeg litt skuffet..

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes låtene er bra nok, de. Etter et par gjennomlyttinger begynner Guthries identitet å tre fram, og man kan konstatere at mannen har mer enn bare kjappe fingre og et bredt reportoar, han kan faktisk skrive gode instrumentale låter. Jeg liker spesielt miksen på Erotic Cakes, veldig proff lyd.

Link to comment
Share on other sites

Lite forutsigbare resultater her :lol:

Best string bending - David Gilmour

Best tapping - Eddie Van Halen

Best pinched harmonics - Zakk Wylde

Best use of an effect - Tom Morello

Best fretting hand reach, Best use of harmonics - Steve Vai

Jeez :P

Link to comment
Share on other sites

For min del er Erotic Cakes altfor polert. Han brukte vel om mulig lengre tid på den skiva enn Eric Johnson gjør med sine. Forskjellen er den at EJ faktisk lager gode låter og høres ut som EJ, selv på Seven Worlds albumet (spilt inn da EJ var 21, utgitt for ikke veldig mange år siden).

For min del faller dessverre Guthrie i samme gate som Joey Tafolla. Veldig god gitarist, og veldig ikke så god komponist.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.