Web Analytics
Jump to content

nye pickups til Ibanez


GuitarFreak
 Share

Recommended Posts

nå som nettsiden til RIFF er åpen igjen så satt jeg og så litt rundt, og så at de nå hadde Dimarzio evolution DP159 og Dimarzio D-SONIC F-SPACED, så har jeg en Ibanez RG370 som trenger nye sånne :D

noen som vet noe om disse pickupene? leste litt og fann ut at den førstnevnte var orginalt designet til steve vai?

kan jeg bruke begge? RG'n har HSH-oppsett

noen som kan hjelpe meg å finne ut hvilke jeg bør putte inn?

Link to comment
Share on other sites

Du kan bruke absolutt de mikkene du vil. Evolution finnes i utgaver for hals- og stolposisjon. D-Sonic egner seg trolig best til stolposisjon.

Hvilke du bør bruke derimot... Det finnes et hav av ulike mikker. Type musikk har en god del å si. Jeg liker AirNorton/ToneZone som jeg har i en av mine, men vil ikke putte det samme i en annen gitar. Så godt liker jeg dem ikke. ;) Selv om det ikke er noe fasitsvar, hva bruker dine favoritter? Og andre som klarer å skape tilsvarende lyd? Mikkene er ikke all lyd i seg selv, men i det minste et godt utgangspunkt.

Om du bør oppgradere en RG370 med mikker til tusenlapper... Jeg ville ikke gjort det. Jeg ville holdt ut med de mikkene som stod i. Evt. kjøpt noe brukt for å teste. Men, det er fullt og helt opp til deg. Har du lyst har du lov. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville kjøpt dem på eBay istedet, der får du et sett med slike pickups for samme pris som én på RIFF.

Når det er sagt, så bør du forøvrig høre på den grønne hoppende frosketingen -- se litt på hva slags musikk du tenker å spille, finn artister som har en tone du liker, og prøv deg frem. Eller gå din egen vei og skap en unik tone som tilhører DEG (:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.