Web Analytics
Jump to content

Backslash


Backslash
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg er 19 år, skal begynne på NTNU om litt over en uke, og dermed blir jeg bosatt i Trondheim i 5 år. Har spilt gitar i 5-6 år, og har en akustisk og to elektriske gitarer (Cort akustisk, Washburn X21 Black og Epiphone Les Paul Ultra.) Mine akustiske ferdigheter er godt nok utviklet til å spille det jeg vil spille på akustisk gitar og på elgitar stiger ferdighetene stadig, om ikke så raskt som før. Hovedsaklig spiller jeg rock, litt heavy, og rolige behagelige saker jeg finner på foran dataskjermen når jeg leser poster her på forumet.

Har skrevet et par sanger som begynner å ta form, men har ingen å spille de med. Materialet ligner kanskje mest på rolige Pearl Jam-sanger nå, men jeg eksperimenterer fortsatt for å finne min egen stil og sound. (Dette gjelder også syngingen min som ikke er presentabel for publikum.)

Jeg er kanskje litt utenfor det som tydeligvis er "in" nå for tiden, men jeg mener at følelse og kvalitetsmelodi er viktigere enn å spille lynraske shredmodeller man har pugget på gutterommet raskere og raskere ut igjennom sangene.

Inspirasjonskilder finner jeg i gammelt GN'R materiale, diverse bluesrockband, Pearl Jam og Eagles, men man trenger vel strengt tatt ikke mer inspirasjon enn å skru av dataen og gjøre noe morsomt?

PS: Om noen fra Trondheim spiller gitar og kan synge bedre enn gjennomsnittet av den norske befolkning har lyst til å spille litt eget materiale og kanskje prøve seg ute i den store vide verden, ta kontakt!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.