Web Analytics
Jump to content

hva har skjedd med innleggene?


siimen
 Share

Recommended Posts

jeg får bare opp ei dum liste under hvert hovedinlegg når jeg åpner en tråd her. innleggene er listet under denne overskriften: Legg til innlegg under dette emnet

Hvordan får jeg endret dette til slik det var før? Det hele skjedde for to dager siden, og personlig synes jeg det er irriterende å åpne alt jeg vil lese istedet for at det kommer opp med en gang.

Link to comment
Share on other sites

xp? SP3? AVG8? FF3? Med denne kombinasjonen har mange nettsider begynt å oppføre seg litt rart for meg. Ofte får jeg det feil først men så sorterer det seg etter et sekund eller to. Jeg tror AVG scanner alle linker på sidene før FF får lov å vise dem og sånt noe. Kan det være enn sånn kombinasjon på en litt treg maskin, kanskje?

GN virker fint her, altså. Ingen problemer...

Edited by hovmod
Link to comment
Share on other sites

xp? SP3? AVG8? FF3? Med denne kombinasjonen har mange nettsider begynt å oppføre seg litt rart for meg. Ofte får jeg det feil først men så sorterer det seg etter et sekund eller to. Jeg tror AVG scanner alle linker på sidene før FF får lov å vise dem og sånt noe. Kan det være enn sånn kombinasjon på en litt treg maskin, kanskje?

GN virker fint her, altså. Ingen problemer...

Vista Ultimate 64bit her. Maskina er ikke treg i det hele tatt. Har ikke installert noen ny programvare i de siste dagene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.