Web Analytics
Jump to content

Ny metal forsterker?


 Share

Recommended Posts

Hei, jeg har for lengst gått lei av Microcuben min som står på rommet mitt, det er den eneste forsterkeren jeg noen gang har hatt og synes det er på tide å ta det neste steget. :)

Nå har det seg slik at jeg har 3 brukte forsterkere jeg kan kjøpe, men er litt usikker på hvilken som vil passe til meg mest. Jeg ser ute etter en forsterker som kan spille litt 80's metal, litt trash og litt modern metal. Jeg ønsker også en litt fet og beefy sound hvis du kjønner hva jeg mener :)

Av disse 3 forsterkerne har jeg: Peavy Valveking 112, en Marshall Valvestate 100R og en Randall RG100G2.

Så langt har jeg hørt at Randall'en ville ha passet meg best, siden de fleste har nevnt at den har en veldig god gain og masse trøkk. Noen andre sier at Valvekingen er et bedre valg da den har en litt fetere lytt som visstnok skal skyldes pga av den er en rørforsterker (det er i hvertfall det jeg har hørt).

Sist så har jeg da Marshallen, det er faktisk den forsterkeren jeg har fått svakest respons på.

Noen her som har noen meninger om hvilken som ville ha passet meg best? Har også litt lyst til å vite om Randallen talker pedaler (siden noen har fortalt meg at Solid Stater ikke er bestevenner med pedaler).

Takk, er ny forresten så håper jeg ikke har gjort noe feil på forumet så langt :)

En ting til: Hva er forskjellen på Valvekingene? F.eks: 112 og 212, er det kun størrelsen eller der det mer? takk!

Edited by TrønderRob
Link to comment
Share on other sites

Nå jeg er fan av rør. En tidligere band kamerat hadde en Randall RG, men har han x2. De spiller høyt som faen og har et tonn gain. Men følder den bare brøler du ut,istendfor å få en skikkelig bra tone. Men det er jo en smaksak.

Jeg ville gått for Valvekingen. og holdt meg unda Marshall.

Link to comment
Share on other sites

Nå kjøper jeg brukt da og har allerede forsterkerne jeg ønsker meg. Sparer litt penger til bil osv men nå ser jeg da ut etter min 2 forsterker og vil da derfor ikke bruke mer en 4-5 tusen da jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke den til annet en hjemmebruk eller små gigs.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan på det sterkeste anbefale Peavey Valveking.

Har ikke testa de andre, men jeg kan love deg at VK er en god forsterker. Ampen har i seg selv en god tone som jeg absolutt kan kunne karakterisere som "fet og beefy", og med gitar rett i amp så klarer du fint å spille 80's metal og trash. Den gjør kanskje ikke den mest moderne metallen så godt med gitar rett i amp, men den er glad i alt av pedaler, så du klarer fint å få både en VK og en pedal med en moderne metal-lyd innenfor ditt budsjett :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.