Web Analytics
Jump to content

What?


ØysteinV
 Share

Recommended Posts

http://www.qxl.no/Article542127896/Musikki...15678/P/0/1/0/1

Har aldri hørt noe om merket Leslie Jennings, så vet ikke helt hvordan å forholde meg til dette.

this instrument is made by the same factory which made also Fender`s, Squire`s and Gibson`s.

Skjønner ikke helt.. Er den laget av tre ulike fabrikker som tidligere har stått for produsjon av disse merkene?

"jag lover deg mycket fin Kvalites Instrument i optik och sound and very good." :lol:

"a Strat - one of the best on the market." Dæven! :lol:

"We are convinced of the hight quality of all our new Musikinstruments, therefore we offer you a return warranty and moneyback garanti within 14 days." :lol:

Link to comment
Share on other sites

Jeg kjøpte faktisk 2 leslie Jennings gitarer for å sjekke om det går an å lage ok gitarer så billig. Den ene, en Tele, var helt for jævlig å spile på. Men, ok lyd. Kunne kanskje blitt ok med masse tid og omsorg. Jeg gadd ikke. Den andre, en type ES 175 variant, var faktisk meget god å spille på. Fikk en god følelse. Lyden var også ganske bra. Gikk forsåvidt greit med bestilling, betaling og frakt fra denne annonsøren på QXL

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.