Web Analytics
Jump to content

Hepp! Ny kar på forumet.


Recommended Posts

Heisann, folkens!

Jeg er en kar som nermer meg stygt 30 år, uten at det egentlig gjør så mye. Jeg jobber som lærer på en ungdomsskole der jeg hovedsakelig underviser i musikk og engelsk. Musikksmaken varierer fra den sorteste metallen til fingerplukkende country med et sidesprang til progrock og -metal. Når det gjelder spilling, ligger dog mitt hjerte nermest blues og klassisk rock. Artister som blir spilt mye om dagen er Porcupine Tree, Tom Waits, Tom MacRae, Ayreon, Opeth, The Gathering og Marius Müller.

Jeg har spilt gitar i nærmere 15 år nå og begynner å bli fornøyd på utstyrsfronten. Spillingen blir jeg aldri fornøyd med...

Her er en liten liste over hva jeg spiller på:

Gitarer:

Gibson Les Paul Standard (2002)

Blade Texas Vintage

Yamaha SA2200

Furch akustisk

+ at jeg er i ferd med å bygge en Telecaster.

På pedalbrettet:

Dunlop Q353 Cry Baby

Maxon OD-9 (moddet)

Boss OD-3

Fulltone OCD (V.2)

VoodooLab Tremolo

Home Brew Electronics Psilocybe

Ibanez Pt-909

BYOC Delay

Korg Pitchblack tuner

Det hele mates inn i en Dr. Z MAZ snr.

Om dagen spiller jeg i band med Thunderfingers her på forumet i The Getaways (sjekk oss ut på Urørt: http://www11.nrk.no/urort/Artist/TheGetaways/default.aspx )

Jeg ser frem til å bidra til hva som ser ut til å være et ypperlig forum.

Link to comment
Share on other sites

Alltid kult å se at det også finnes folk over 14 år her på forumet. Velkommen skal du være!

Ser du har mye bra utstyr også gitt! Lag deg en tråd i galleriet, med bilder! :)

Takk for varme velkomster! Skal lage en liten bildepresentasjon av rigget mitt når jeg har fått tatt noen gode bilder av siste versjon av pedalbrettet.

Link to comment
Share on other sites

Waits, Ayreon og Opeth. I like! Hadde jeg bare hatt en lærer som deg på ungdomskolen :)

Hehe! Vi har kjørt en del lytting, og da inkluderer jeg mer enn gjerne de tyngre og mer ekstreme tingene. Det er ingenting som får elevene til å reagere (enten positivt eller negativt) som Mayhem, Opeth eller liknende. Det er musikk det er umulig å forholde seg nøytral til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.