Web Analytics
Jump to content

Kjøp av stativ


zelph
 Share

Recommended Posts

Tja, det meste funker ganske greit på både gitar og bass. Selv hadde jeg nok kjøpt et hercules-stativ med en sånn dings som strekker seg litt opp og holder halsen ved headstocken og, hvis du skjønner :P

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Spørs om du har en explorer eller spesielt formet bass (med det mener jeg at den ikke har en rund bakdel), Men ellers så skal et vanlig stativ som det i linken du viste fungere helt utmerket..

Link to comment
Share on other sites

@ Thunder Fingers: Baksiden er fin og rund den, og akter ikke bestille noe fra utlandet som bare koster 200-300 kr her hjemme, så kjøper bare et for elektrisk gitar fra en nettbutikk som gitarhuset eller musikkbørsen. Takk :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt en del forskjellige stativer opp gjennom årene.

Det vanligeste problemet med gitar stativer som det først nevnte her, er at bassen (som ofte er assymetrisk i kroppsformen) vil bli stående skjevt i et slikt stativ. Ikke et stort problem men irriterende, særlig når stativet kolliderer med knottene og/eller jack kontakten på instrumentet.

Mine favoritt stativ er K&M Memphis 10 og Memphis 20. Førstnevnte holder bassen etter hodet, og da er kropps form irrelevant. Jeg har to slike. Det andre, Memphis 20, har to "hender" som holder kroppen, disse er justerbare opp og ned på beina - i tillegg til at den holder halsen. Jeg har to slike også.

Så de vil jeg anbefale. Koster 290 kroner veil. Vanlige musikk forretninger burde ha disse, eller kunne skaffe ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

De K&M-stativene der så fine ut, elros. Ser at de har dem på Thomann også, til 151,- SEK. Greit å ta med hvis man skal kjøpe noe annet samtidig, frakta blir vel litt mye til at man sparer noe på det hvis man bare skal ha stativ. Jeg skal kjøpe en Pod X3 Live snart, og da hadde jeg faktisk trengt stativ også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.