Web Analytics
Jump to content

Blues Deluxe'n min klirrer! (ikke lenger)


kake
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en brukt Fender Blues Deluxe Reissue, og den låter bra! Men problemet er at den har en plagsom klirrelyd i rørene på den. Klirringen blir mye dempet om noen holder på rørene. Tror rørene er de den kom med. Hva kan jeg gjøre med det?

Edited by kake
Link to comment
Share on other sites

Lyden kan høres ut som knust glass eller noe... Er mye mer tydelig på noen toner enn andre. Det er sånn skumting (eller noe) på to av tubene, som jeg har prøvd å dytte på. Hvis jeg gjør det forsvinner ikke lyden, men blir mer tydelig på noen toner enn andre. Om jeg dytter på forsterkeren høres det ut som jeg dytter knust glass over flis, og om jeg knipser på spessielt det ene røret, blir det en fæl lyd som kan beskrives som en boks full av knust glass som ristes. Hva kan, og burde jeg gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg bare vil teste å bytte rør i den jeg, siden det ikke er byttet rør i den siden den var ny og den er rundt ett år gammel. Hvilke rør skal jeg bestille? Hvor er det billigst, og hvilke er best?

Link to comment
Share on other sites

:D Sendte mail til eurotubes, og fikk veldig kort tid etter svar, og de oppfordret meg til å bytte plass på røra. Det gjorde jeg, og ulyden ble borte! Nå er jeg glad! :) Og kan ellers bare si at jeg elsker forsterkern allerede ^^

Edit:

"You can find full retube kits under Fender amps in the online store and simply ordering a standard retube kit for a Fender Hotrod Deluxe / Deville (this is the same exact tube lineup as the Reissue Blues series amps) will get you the tubes recommended above. The only kits that will not work are the Blues kits because the BDRI amps do not use the second half of the V2 tube."

Regner med at dette betyr at jeg kan bruke hvilke som helst rør som blir solgt til Hotrod Deluxe / Deville på Blues Deluxe Reissuen min? Regner men det, men spør for sikkerhetsskyld.

Edited by kake
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.