Web Analytics
Jump to content

Ny marshall forsterker


Praiser
 Share

Recommended Posts

Ikkje for å vera ekkel, men med dine 459 innlegg her på forumet skulle ein tru du hadde ein ide om kva du fekk til svar når du spør om Marshall MG...

Får å kome med noko konstruktivt: Det står både en 2558 Silver Jubilee combo til 5000, ein TSL 122 combo til 7500 og to DSL halfstack til 10000 til salgs på Finn. Alle disse skulle være langt betre alternativ om du skal bruke 8000-10000 på ein Marshall (ja eg såg du skreiv max 8000).

Edited by Eclipse
Link to comment
Share on other sites

Leste i en annen tråd at det muligens kan gå ann å kjøpe kabinett først og topp senere. Har en Marshall valvestate s80 nå og bak er det right/left utganger som det står direct out over. Kan jeg evt. investere i et kabinett og plugge den i valvestaten?

Link to comment
Share on other sites

Leste i en annen tråd at det muligens kan gå ann å kjøpe kabinett først og topp senere. Har en Marshall valvestate s80 nå og bak er det right/left utganger som det står direct out over. Kan jeg evt. investere i et kabinett og plugge den i valvestaten?

Nei, det kan du nok ikkje. Direct out er til å dra rett inn i for eksempel ein mikser på et PA, så den leverer bare ut et "line out" signal som går gjennom preamp, EQ og alt det der, men utenom sjølve forsterkerdelen i ampen.

Link to comment
Share on other sites

Har du noen gang greid å få til helt clean lyd med en JCM 800?

Jepp, ikkeno problem det. Bruk low gain inputen ;) En jeg spiller med har brukt min mye på øvinger, og det låter clean som faen det :) Funker veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tom Bukovac spilte en litt nydelig versjon av sin Planet TD1 i en av sine leksjoner… så jeg tabba den og la over videoen til Hr. Bukovac… og håper han ikke kjører en Don Henley på rompa mi… usikker på legaliteten. Har ikke fått no claim, brukes til educational purpose, kreditert opphavsmannen og sendt ham flere meldinger om at han bare må si ifra om han synes det er ugreit… 🤷🏼  
  • Jeg hadde den gamle passive EHX Switchblade og var ikke fornøyd med den, det var for mye "switchpop". Jeg tror denne nye aktive er mye bedre. Forresten, Palmer Triage er en flott switcher, og jeg har sett på YouTube at Slash også bruker den,...eller har brukt den. Den har fasejustering, liten gainjustering, tre separate transformatorer, alle mulige koblingskombinasjoner , og alt skjer helt stille.
  • VOX AC15 eller VOX NT er god løsning for det meste. 
  • Jeg kan jo legge til at jeg faktisk har kjøpt en Boss Katana siden jeg postet siste innlegg i denne tråden, og jeg må si at jeg er meget godt fornøyd. Til hjemmebruk, er den helt glimrende, og jeg har til og med brukt den live i litt "nedpå", små pub-anledninger. I de anledninger, har jeg brukt den i "panel mode" med pedalbrett foran, og det har fungert utmerket. Hvis man gidder å bruke litt tid på software som hører til, kan man få veldig fine settinger skreddersydd for et hvert bruk også.
  • Tar opp en gammel tråd. "Øvingsrommet" ble til soverom, og "barneforsterker" ble dermed aldri innkjøpt. Nå er det igjen gryende bandinteresse blandt ungdommen, og dermed står igjen forsterkerinnkjøp på lista. Er det fortsatt Boss Kantana, Roland Blues Cube, Marshall Valvestate og Blackstar HT20 som gjelder, eller er det kommet andre alternativer?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.