Web Analytics
Jump to content

Custom Stratocaster


Recommended Posts

God dag!

Jeg har alltid hatt en fjern drøm om å lage meg en custom guitar, en stratocaster for å være spesifikk.

Og helt tilfeldigvis fikk jeg høre at mitt søskenbarn skal være Au Pair i USA, Long Island i New York for å være nøyaktig. Dette forenkler jo mye sånn pengemessig, alt er billigere i statene så dette kan bli fett.

Er noe jeg vurderer, men blir sikkert ikke noe før etter nyttår.

Det jeg egentlig lurte på var om noen hadde noen forslag til ting som gjør seg bra på en stratocaster? Skal så klart ha single-coils siden det er stratocaster :P Så hvis noen har forslag til pick-ups, stemmeskruer, tremolo etc så bare si ifra!

Tenker meg en "tobacco sunburst" aktig finish med et brunt plekterbrett med noen hvite detaljer av noe slag ^^

Takk på forhånd!

Link to comment
Share on other sites

Det kommer jo helt an på hva som er utgangspunktet og hva du har tenkt å bruke av penger da.. Hvis du skal kjøpe en original Fender kropp så vil jo eksisterende skruehull osv i stor grad diktere hva du har å velge i av tremolo system f.eks.

Så spørsmålet er vel egentlig hva du ønsker deg.. Skal du lakkere selv ? I hvilken retning skal du dreie tingene - mest mulig Vintage eller mere moderne osv osv.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt mye bra om Wilkinson tremolo hvertfall... Skal nok prøve å få den ganske vintage tror jeg :) (fordi jeg liker den looken, ikke fordi jeg er boutique eller noe)

Vet ikke om jeg skal bestille kropp med custom paint eller lakke selv, tobacco burst blir litt for komplisert for selv lakk tror jeg :P Om det blir original kropp vet jeg ikke, må sjekke priser og slik, men tror nok det blir original hals hvertfall. Satser vel på 7-8000kr eller noe, får se hvis det blir noe i det hele tatt :P

Fatter'n har jo en original Fender Strat fra 1979, men den vil han ikke modde på noen måte, forståelig sånn sett. Derfor blir det selvplukk..

Takk for innspill forresten!

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.