Web Analytics
Jump to content

Vill prestasjon fra Ronnie på Spelemanns ikveld!!!


tisi1
 Share

Recommended Posts

Må si det at jeg satt med haka mot gulvet da en av mine store gitarhelter,Ronnie,inntok scenen på Spellemannsprisen ikveld. haka mi kå på gulvet opp til flere minutter senere. TNT kommer nok alltid til å være noe som vi stå i fremst i min platesamling!!

Lenge leve Hard Rock!!!!! :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Antar at det går i reprise imorra på tv2 en eller annen gang...

Ronnie åpna showet da og dro no helt sinnsykt!!! Vidar Busk spilte,equizez (eller åssen d staves) Jan werner,Kurt Nilsen (som også stakk avgårde med prisen for Årets låt) og Ralph Myerz & The Jack Herren band lukket showet... Fler som opptrådde innen klassisk,som jeg ikke fikk med meg navnet på, og akkurat nå er jeg litt for sliten til å huske alle som spilte... Men turberneger fikk prisen for beste rock og Dimmu Borgir fikk prisen for beste metall... og min personlige favoritt... Magnet(en) fikk pris for beste mannlige vokalist:)

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg har faktisk litt sansen for Magnet' date=' selvom jeg ikke helt liker pop[/quote']

Jeg er LITT uenig at det er pop . Iallefall om du mener at også Britney er pop .. Magnet er bare genialt , men det går lissom ikke helt under rock , så da setter de de i pop . Forrige skiva ble jo kategorisert som Country en stund :P helt rå kar , med en sinnsyk stemme..

Angående Ronnie , så var det kult at de tok med litt gittar i showet , men det var ikke det feteste jeg har sett .. :P Hehe . TNT er litt for harry for meg asså.. Men kult at sånnt kommer med i det hele tatt ...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Folk kan si mye om dimmu' date=' men det er faktisk ett av få band jeg føler klarer å bringe noe musikalsk til black metal.[/quote']

Bringe noe "musikalsk" til Black Metal sjangeren ved å slutte å spille Black Metal?

Er enig i at Enslaved sin "Below the Lights" er utrolig mye bedre enn "Death Cult Armageddon" (som forøvrig er et helt urbukelig navn, virker som om Dimmu bare har begynnt å sette sammen tre ord som høres skumle ut og kalle skivene sine for det...), og også Old Man's Child sin "In Defiance of Existence" er også flere hakk bedre enn "Death Cult Armageddon".

Så jeg vil vel si at det er ganske tydelig at de kun har gått etter salgstallene her ja...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.