Web Analytics
Jump to content

Rockebassfjas


Peri
 Share

Recommended Posts

www.myspace.com/windingstad

Lekte meg litt med en ampeg plugin til garageband i gaar kveld. Synes bassen laater fett (bortsett fra at den er utight: ) paa mine höytalere, men er veldig aapen for innspill om hvordan faa fetere rockelyd. For rock er noe jeg overhodet ikke kan.

Edited by Peri
Link to comment
Share on other sites

Det er Ampeg SVX du bruker, eller? Har det selv, og synes det fungerer rimelig bra. Bruker det ikke så ofte lengre siden jeg har preamp osv. på pedalbrettet, da. Lyden her var da grei. Hvilke innstillinger brukte du?

Link to comment
Share on other sites

Yeah, stemmer. Brukte en standardinnstilling som heter pick compressor eller noe, hehe.

Og apropo plekter, merker det var vanskelig å spille tight. Tilbake til metronomen:)

Link to comment
Share on other sites

Trenger da ikke plekter for å spille rockebass heller, men. :P

Og et tips: Øv til sanger og/eller trommespor, ikke metronom. Jeg synes hvertfall at det fort blir veldig kjedelig og lite variert med metronom, hvertfall.

Link to comment
Share on other sites

Nei, men synes lyden blir fetere rett og slett.

Jeg liker faktisk best å øve med metronom.... Er så veldig avslørende når du bommer selv med et millisekund... Men hver sin smak:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men de som kom etter lawsuit-perioden er enda bedre! 😊
  • Den er fra Pre-Firebird-Lawsuit perioden regner jeg med?  
  • Etter en kort periode med et Korg Krome i studioet, var det på tide å få seg noe annet. Det var først og fremst tangentene det skortet på. Både  antall tangenter (61 tror jeg det var) og at de er uten noen som helst motstand, ble utslagsgivende for at det måtte reise herfra. Jeg ville ha 88 vektede tangenter til en overkommelig pris, så det ble et par gode økter med gjennomgang av reviews på YT. Jeg endte opp med Sudiologicén, som både har veide tangenter, vekt som gjør det mulig å transportere (13,5 kg) og i tillegg ikke koster skjorta (jeg venter på mva. faktura, men tror det ender opp rett under 5K). Spesifikasjoner og kort omtale fra Matrix Pro Audio: 88-tangenters Fatar TP/100LR Premium Hammer Action klaviatur Klaviaturet overfører anslagsfølsomhet og aftertouch-informasjon Anslagsfølsomheten kan innstilles til soft, medium, hard eller fixed 250 programmer i 12 grupper; 4 programmerbare soner 2 MIDI-porter 3 programmerbare X/Y-stick-controllere Rotasjons-encoder med navigasjonskontroll 3 funksjonsknapper Farge LCD-TFT-skjerm (320 x 240) Pedal-tilkoblinger: 2 switch, 1 kontinuerlig, 1 universal MIDI (5-pin DIN-plugg): In, Out 1, Out 2 USB/MIDI til Host (bussdrevet) 9 volt DC strømforsyning følger med Kraftig SL Editor programvare for Mac/PC Magnetisk Rail System til SL Music Stand og SL Datamaskin Plate tilbehør Studiologic er kjent for deres høykvalitets-keyboards og deres ettertraktede Fatar klaviaturer. Nå utvider Studiologic deres utvalg med SL88 Studio - et fantastisk 88-tangenters MIDI-controller med Fatars nyeste, fullt veide klaviatur. Du får Fatars TP/100LR hammer action klaviatur, som leverer en presis og autentisk spillefornemmelse, som er helt uhørt i denne prisklassen. Dessuten får du en MIDI-controller med en intuitiv brugerflade, som er enkel og rask å arbeide med, og 3 X/Y-stick-controllere, som gir deg bra kontroll over din DAW og plug-ins.
  • Takk for det! Gøy å bruke litt forskjellig. 😊
  • Strøkent spilt! Morsomt å se litt av gitarsamlingen også! 👍
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.