Web Analytics
Jump to content

Jeg transkriberer jazz


Hallvardo
 Share

Recommended Posts

Hei folkens!

En stund siden jeg har vært her nå. Jeg er ferdig med eksamen om ca. 2 uker, men etter det har jeg forferdelig lite å gjøre. Jeg begynner å bli litt lei av musikken jeg hører på og transkriberer, så jeg tenkte jeg kunne slå to fluer i en smekk, finne noe ny musikk og transkribere den hvis det er noen som er interessert. Så hvis det er en jazz solo du har lyst til å lære deg men ikke har notene til, eller ikke klarer å transkribere kan jeg alltids gjøre det. Jeg er ikke så interessert i fusion for tida, men gjerne en standardlåt. den trenger ikke være spilt på gitar, gøy å spille sax soloer også, feks. Jeg kan slettes ikke love å transkribere alt, men hvis dere kommer med noen forslag og jeg liker det som blir spilt litt, skal jeg sette meg ned og gjøre det. Som sagt får jeg ikke gjort stort før eksamen er ferdig, men tenkte å lufte ideen litt for å se om det er noen interesse for det.

Hallvard

Link to comment
Share on other sites

heisann!

Jeg begynner med unisonriffet på 5:08 her:

etter request fra Earfalas.

Rednef: Må si jeg ikke er så veldig fan av stringbendinga til hun dama. Men hvis det er noen spesielle licks du liker så kan du jo prøve en kombinasjon av å se på videoen og høre hva hun spiller?

Gnome: Tenkte i utgangspunktet å transkribere litt mer jazza ting, ja. Men trodde det var veldig mange tabbøker osv med Jamiroquai?

Link to comment
Share on other sites

Hei GitarGuru,

kul gitarist, mange ålreite licks. Skal prøve å få skrivd ned den også. Jeg tenkte også å transkribere Kurt Rosenwinkel - Zhivago (den første versjonen når du søker på youtube)

nå har jeg endel låter, så kom gjerne med fler forslag, men kan ikke love at de blir skrivd ned sånn med en gang :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Japan Strater er vel aldrig egentlig feil på noen måte. Fender Japan er bra saker. Squier Japan tidlig 80 tall er magisk, og Korea Strater fra sent 80 tall er meget bra også, har fortsatt min første gitar, en Squier Stratocaster fra 1989 klin orginal med stor tremblokk, heltre kropp, fender amerikansk strengeavstand, Fender tremolo og Fender mekanikk. (MIK E10xxxxx serienummer) Kommer aldrig til å modde den eller selge den, og den låter vanvittig bra. Gratulerer med flott Strat.  
  • Enig med forrige talere. Det så mørkt ut før du tok over, og det var nok mange som var skeptiske, men forumet har sånn sett egentlig blitt bedre, men så er det det her med antall aktive medlemmer da. Vi er nok en utdøende rase. Håper at forumet består ei stund til i hvert fall. Å drukne i div. facebook-grupper ønsker i hvert fall ikke jeg, selv om jeg legger inn noen innlegg der også, av og til. 
  • Elsker fretless! Sånn skikkelig. Har ikke tatt i en bass med bånd siden jeg fikk meg fretless i sommer en gang. 
  • Øvingshelg med ‘flinkisprosjekt’ … Så da må det øves på Steely Dan, Tower Of Power, No 4, Vulfpeck e.t.c …. Og siden det er fredag så … fretless !    
  • Varmer opp til #straturday.   Fikk plutselig besøk…
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.