Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjøpe nye effekter


kake

Anbefalte innlegg

Har egentlig ikke brukt no særlig med effekter før, men nå føler jeg det er på tide. Gitaren min er en Fender USA Deluxe strat, forsterkeren er en Fender PrinceTon Chorus.

Jeg har lyst på en overdrive, en wah og en fuzz. Jeg vil ha effekter som passer til musikk som Stevie Ray Vaughan og Jimi Hendrix, noe som kan gi meg en litt feit "stratblues"-tone.

Jeg er fortsatt relativt nybegynner, begynte ved skolestart i fjor, men øver veldig mye og går fast til lærer. Prisklassen min er vel sånn ca maks 1000kr inkl. alt per pedal, dvs. ca 3000kr totalt.

Jeg er villig til å kjøpe brukt, men er i hovedsak ute etter akkurat hvilke pedaler som anbefales nå, ettersom jeg ikke kommer til å kjøpe med en gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 44
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Tro meg, du vil ikke bruke vrengpedaler med Princeton Chorus. SAMTLIGE jeg har prøvd med den låter altfor fizzy og ekkelt. :(

Når det gjelder Tubescreamer så mener jeg å ha hørt at den er basert på Boss sin Super Overdrive. Som koster ca. 400 og funker knall :) Vil du ha kompressor så kan du jo kjøpe Route 66, som er en dobbelpedal med TS-type overdrive pluss kompressor.

Endret av Aphelion
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ingen vrengpedal, var liksom derfor jeg skulle kjøpe, men kan ikke huske å ha lest noen andre si det du har sagt, etter å ha lest en del reviews? Noen andre som kan bekrefte det? Og hva kan jeg evt. gjøre med det (uten om å kjøpe en ny forsterker)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.