Web Analytics
Jump to content

Gitarnorge hacket


jonarve
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen

Dessverre oppdaget jeg i går at gitarnorge var hacket og databasen borte og backups er borte. Det siste jeg har klart å gjenskape 100% er fra februar i fjor. Valget stod mellom å legge ned forumet og å gjenskape det lille vi hadde. Motivasjonen min var på bunn i går, men jeg håper dere kan hjelpe til med å fortsette å gjøre dette til Norges beste forum for gitarister.

Håper som sagt at dette er bedre enn ingenting, og at dere fortsatt kan bruke forumet fremover.

Tips og kommentarer tas i mot med stor takk.

mvh

Jon Arve

NB! Brukere som har registrert seg det siste året må dessverre registrere seg på nytt.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 93
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dette var utrolig kjipt, men jeg synes du skal ha kudos for å ha fått det opp igjen i løpet av såpass kort tid. :)

Får håpe alle som hadde registrert seg gjør det på nytt igjen, og at det blir yrende aktivitet igjen her rimelig kjapt. Vil tro at de fleste aktive brukerene viser seg ganske kjapt, gitt.

Forresten, PM-funksjonen funker ikke i skrivende stund, men det vet du kanskje?

-Henrik

Link to comment
Share on other sites

Hva med å slette ALT. Og begynne på nytt?

+1. Masse gamle tråder her som sannsynligvis bare roter det mer til enn det hjelper?

Det vil naturligvis medføre at alle starter på 0 posts igjen, men det er kanskje like greit? Sammen bygger vi et fantastisk forum med blanke ark! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest HeavyBassDude

Noen andre som har en følelse om at dette kan ha vært en bitter liten drittunge som vi hadde litt problemer med en stund?

Enig med å slette alt i grunn.

Edited by HeavyBassDude
Link to comment
Share on other sites

"Jesus saves, and so should you"

"Store gutter tar ikke backup, men store gutter gråter oftere."

Jeg vet alt for godt hvordan det er - jeg var sløv med backup selv og lærte også på den harde måten ;)

Nå er vel ikke dette forumet noe man vil anta er et yndet mål for slike angrep, men det er tydeligvis aldri noen garanti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • litt interessert i å vite hvilke gitarer folk i din omgangskrets bruker, som må stemmes i så stor grad at de rett og slett blir dårligere gitarister enn de ville blitt om de hadde floyd rose? send de hit, så skal vi få tipset dem om gitarer uten trem som holder stemmingen godt. hehe og når det gjelder strengebytte (mer komplisert, ikke vanskelig, med mindre man skal sette på andre strenger enn det man hadde fra før. da er det en god del vanskeligere): uten trem (eller med strat-type non-floyd), så trenger du ikke umbrakonøkkel. noe som gjør at floyd ER mer komplisert enn et annet system. og når det er snakk om å motivere seg til å begynne med gitarspilling, er vel ikke det å knekke låst-tremolo-koden noe man nødvendigvis ønsker å bruke tid på. noe som igjen kan gjøre at man gir opp. da er det vel litt bedre med en  tele likevel, kanskje? og når det gjelder bilvalget, er vel toyota kjent for å være mer sannsynlig å faktisk fungere enn de to italienske skranglete penisforlengerne du nevnte.
  • Støtter denne.  Av de gitarene jeg her hatt under 5k så har LTD og Schecter gitt mest for prisen, perfekte gitarer for tyngre sjanger . Solgte nylig en Schecter C6 Deluxe for under 2 laken på finn. Utrolig mye gitar for pengene. 
  • Dette er gode tips! Både Jackson og Ibanez har veldig gode i gitarer i denne prisklassen. Jeg er helt enig om tremolosystemer, forresten. Så gøy og nødvendig som låsbar tremolo er så er det fint å unngå det i denne prisklassen. Unntaket er om du finner noen med Floyd Rose 1000 Series, som er veldig god. At det er vanskelig å bytte strenger på de er ikke sant, det fikser hvem som helst med en kort YouTube-video, unbrakonøkkel og en avbitertang. Når du først har lært det er det easy peasy, og den lille ekstra tide du bruker på å bytte sparer du inn mens resten står og stemmer gitarene sine og du øver ekstra på arpeggios og ender opp som en bedre gitarist. Og du skal selvfølgelig ikke ha noen Telecaster, det er det dummeste jeg har hørt. 😎 "Hva er best, Ferrari eller Lamborghini?" "Kjøp deg en Toyota, du."
  • Aha Men look'en er ganske viktig tenker jeg. Telecasterne jeg ser gir et inntrykk av at spilleren vet hva de driver med. Det skal jeg ikke ha noe av 😛 Jeg kjenner meg selv bra nok til at jeg tror en gitar som ser litt metall ut vil være viktig for å leve seg inn i det når jeg sitter og øver.
  • Telecaster er alltid det beste rådet. Jeg ville kanskje gått for Ibanez. Ibanez er trygt og kjent. Litt som Toyota.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.