Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hvilken sang lærte du deg sist?


Anbefalte innlegg

Er folk her virkelig så aktive gitarister? Jeg begynner å få et inntrykk av at folk her har det mest i kjeften og heller sitter her på forumet enn foran forsterkeren... Så motbevis meg!

Hvilken sang var den siste du lærte deg?

Som trådstarter kan vel jeg starte: For Absent Friends av Opeth. Nydelig leadgitar og gir god trening i slide-ing og hammerons/pulloffs.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • Svar 200
 • Created
 • Siste svar

Top Posters In This Topic

Jimi Hendrix - Little Wing.

Pleier egentlig ikke å lære meg så mye sanger. Lager heller egne eller sitter å improviserer inntil stereoen.

Når jeg først lærer meg sanger så er det gjennom gitarblad eller så liker jeg helst å finne dem ut selv:).

Lenke til innlegg
Del på andre sider

uuh.. jeg sitter helst på forumet med gitaren i fanget og spiller jeg ^^

men.. lenge siden jeg lærte meg en sang.. lærer meg helst enkelte riff/solothingies fra ulike sanger. Siste HELE sangen jeg lærte meg var vel kanskje De Lillos - Neste Sommer eller Green Day - Boulevard of broken dreams i forbindelse med Ten Sing.

...ellers var det kanskje "Holiday" av sistnevnte band her i høst en gang.. og When September Ends forsåvidt, også GD.

På bass er det vel Green Day - Holiday og Green Day - Longview.

Som bassist i tensing lærte jeg meg også Babel Fish - Coming up for air, Lean on me, You got a friend, Winter Wonderland og Det lyser i stille grender.

Siste meldodilinje/solo/riff jeg har lært husker jeg i grunn ikke heller.. Føler jeg bare sitter og terper mye på det jeg alt kan, dels fordi det er kult å spille ting jeg får til, dels fordi det også forbedrer teknikken min slik at det blir stadig bedre =)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Er folk her virkelig så aktive gitarister? Jeg begynner å få et inntrykk av at folk her har det mest i kjeften og heller sitter her på forumet enn foran forsterkeren... Så motbevis meg!

Hvilken sang var den siste du lærte deg?

I saw her standing there. Wow, det beviser jo at eg ikkje sit meir på forumet enn foran forsterkeren. :o:o:o

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive


 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.