Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

el gitar


pada2002

Anbefalte innlegg

  • Svar 41
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Spørsmålet er vel fortsatt hvor mye du faktisk vil bruke på det. HVis du har et stramt budsjett, kan jo en Squire gitar og en Bogey-amp være tingen. Hvis du planlegger å spille gitar resten av livet, kan du jo kjøpe en litt fin en for konf-penga. En mexico-strat el. og en eller annen rør-kombo. Men, kunne du være litt mer spesifik, spes. på pris, hva det skal brukes til, hvordan du vil at det skal lyde, ønsker du en all-round gitar eller en dedkert heavu-metal gitar?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva med at brukte billiggitarer er enda mer rævva enn de som kommer ut av butikken' date=' det er ikke marked for slikt. Og de få du finner er det ikke vits i å bruke fem øre på en gang[/quote']

Kommer an på hvor mye han har råd til å bruke da. Bedre å velge en bra brukt-gitar enn en ny billig-gitar. Man sparer fort i bøtter og spann på å kjøpe brukt, og da kan man heller kjøpe en bruktgitar som i utgangspunktet ikke er en billigmodell.

Mer for pengene, rett og slett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, hvis prisen ikke er et stort hinder, så får du vel egentlig ikke stort bedre gitarer til Metal enn Jackson sine gitarer...og de gitarene som er profusert i Japan er det ikke så verst pris på egentlig...de ligger vel på rundt sju til ti tusen i butikken, men sjekk ut www.marios.no de har gode tilbud på alt mulig egentlig.

Men som sagt kan ikke annet enn å anbefale Jackson hvis det er litt tyngre saker du skal spille, har selv en King-V og er stårlende fornøyd med den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spm:

Hvor mye koster en Triple Rectifier ny i Norge?

Hvor mange hadde Metallica på scenen i Tyskland på den direktesendte konserten på MTV?

Skal vi se 30.000 x 16 = 480000,-

Men, du får jo se hva du liker. Hvis du har solgt sjelen din til Satan, er seff en defikerrt heavy-metal-gitar det man velger, men hvis du vurderer andre sjangere, ville jeg samtidig vurdert en litt mer allsidig gitar. Har to stratocastere, en Fender og en GW, og har brukt begge i både tensing, og rockesammenheng

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå spiller jo ikke Metallica Black Metal da...og grunnen til at jeg nevnte nettopp Black Metal er at det fortsatt er temmelig underground, og artistene tjener sjeldent nok til at de kan leve av det, så de må i tillegg ha en annen jobb ved siden av musikken...og har da heller ikke midlene til å legge ut tusenvis på utstyr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.