Web Analytics
Jump to content

Boss DD-6


Sindre Torp
 Share

Recommended Posts

Lurer litt på å kjøpe meg en delay pedal, Har sett litt på Boss DD-3 og DD-6 (har ikke råd til noe dyrere). Det jeg lurer på er litt info om hold funksjonen (den som repeterer det du spiller så lenge du holder pedalen inne (man slipper vel å holde inne på DD-6)). Men er det sånn at man på en måte kan legge lyder oppå hverandre med denne funksjonen? Håper spørsmålet er forståelig...

Link to comment
Share on other sites

Du får et par sekunder til å "spille inn", dette blir så repetert i det uendelige til du trykker på pedalen igjen (du må ikke holde pedalen nede hele tiden, bare de sekundene du spiller inn). Så kan du spille over dette. Grei måte å jamme med deg selv på, men det er litt begrenset hvor mye du får ta opp.

Link to comment
Share on other sites

Tror det er like lenge som max delay tiden til pedalen. Kikka på DD-5'en min, og den har max delay tid på 2sek. Hold funksjonen har også maks 2sek. Er egentlig ganske unyttig når det er såpass lite, DD-6'en har vel noe mer, rundt 5sek? Ville sett etter en bedre looper om det er Hold funksjonen som interesserer deg. Men det er goe delay pedaler til normalt bruk! :)

Link to comment
Share on other sites

Hehe.. Guys, poenget med funksjonen er ikke å jamme med seg selv. MEn å bruke det som en effekt. Hør Paul Gilbert Get out of my yard, der bruker har den, og modulerer. Her det selv på rackdelayen min, aldri brukt det egentlig.

Link to comment
Share on other sites

Kan virke på meg som om det er en hold-funksjon jeg er ute etter, men er ikke det altså. Lurte bare litt. Driver å ser litt rundt omkring etter en delay pedal og har sett litt på DD-6 og Echopark. Egentlig er ikke hold-funksjonen så veldig viktig for kjøp av pedal. Så hvilken at disse to pedalene burde jeg gå for, (og hvorfor)?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.