Web Analytics
Jump to content

Jeg skal ha en dealy pedal og en OD pedal


Erling
 Share

Recommended Posts

Som tittelen sier. Her er tilbudene jeg har fått

Ibanez TS-808 ny 1555

Visual Sound H2O Ny 1394

Line6 echo Park brukt 900

Maxon OD-9 brukt 900

Maxon OD-808 ny 1250

Carl Martin Red Repeat ny 890

Guyatone OD-2 ny 600

hva bør jeg velge?

Edited by pondus92strat
Link to comment
Share on other sites

Utifra det jeg har hørt så bør du sjekke ut Behringer TO-800 om du sikler på den Ibanez'en. TO-800 skal visst gjøre nytta like godt som orginalen, om enn til en brøkdel av prisen.

Selv har jeg bare testa TO-100 fra Behringer, og synes absolutt den gjør nytta =)

Link to comment
Share on other sites

Visual Sound H2O er sikkert rå, hørt mye bra om VS. Så får du chorus også.. overdrive ville jeg venta litt med, siden du har bestilt ny amp. Se hvordan du liker den først, er ikke sikkert du trenger en OD pedal engang. Og gjør du det, vet du akkurat hva du er ute etter (mer bass? mer mid? mer vreng? osv..)

Link to comment
Share on other sites

Visual Sound H2O er sikkert rå, hørt mye bra om VS. Så får du chorus også.. overdrive ville jeg venta litt med, siden du har bestilt ny amp. Se hvordan du liker den først, er ikke sikkert du trenger en OD pedal engang. Og gjør du det, vet du akkurat hva du er ute etter (mer bass? mer mid? mer vreng? osv..)

Jeg har Digitech Grunge. Og den er god den...til metal, når jeg skrur på null gain, så er det allt for allt får mye vreng. Jeg trenger enn mildere vreng pedal. SOm funker til Jmi Hendrix Pink FLoyd. Ac/dc osv.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville ha prøvd H2O til Visual Sound og sett om jeg fant en BOSS OD-20 brukt. Da har du muligheten for å kjøre flere av de vrengpedalene som Gilmour bruker. Når det kommer til ValveKing så har den en amerikansk lyd som er i samme bane som Fender og Mesa/Boggie, da kraftforsterkerrørene til ValveKing er 6L6 ikke EL34 som er typisk i britiske forsterkere som Marshall og HiWatt som Gilmour bruker. Når det kommer til ekkopedal så bør du ikke tenke på Carl Martin Red Repeat da denne ikke har så lange delaytider (max 650ms).

Med BOSS OD-20 så finner du mer ut hvilke vrengpedaler som funker til din lyd på ValveKing og så kan du heller kjøpe den spesifikke pedalen når du ser hva som funker til ditt bruk. Bruker selv ValveKing og BOSS OD-20 og det er en god kombinasjon.

Link to comment
Share on other sites

Igår dro jeg til myhrbraaten og prøvde ut litt forskjellig. blant annet H2O, og Ibanez Ts-9 og 808

H20 var helt grei...Delay tiden var mer enn lang nok. Chorusen synes jeg var bra...men jeg har jo bare prøvd den og den som er på cube'n. Ibanez TS-9 OgTS-808 var nesten helt like, men på det meste hadde de for lite gain. Har boss OD-20 mer gain?

Carl MArtin Red Repeat var der men jeg prøvde den ikke...det var litt dumt.

Jeg har hørt mye bra om Guyatone også, på lydklippene høres det ut som den kan vrenge ganske bra.

Men jeg lurer på en ting: Tubescreamer den skal gi en Rør aktig lyd, det skal ikke OD-20 eller OD-2. ikke sant?

OG jeg får en rør forsterker til uka....vil de OD pedalene ødelegge rør lyden i forsterkeren?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.