Web Analytics
Jump to content

Please look here!


fenderhighway
 Share

Recommended Posts

Hei!

Lurte på om det finnes noe gratis mikse (legge til trommer, mikse gitar, osv.) program som jeg kan laste ned fra internett??

Og hvor mye koster en sånn boks jeg trenger for å kunne spille inn gitaren på data?

PS: Noen som også har noen andre *gode* forslag til hvordan å spille inn gitaren på data?

Link to comment
Share on other sites

Jeg anbefaler at hvis din forsterker kan ha headphones så skaffer du en ledning, som du kan ta derfra og inn i mic åpningen til pc'en. Fins siker mange flere og bedre måter enn det, men det er billig, og funker helt fint for meg.

Med et dårlig lydkort har jeg fått SUGEN lyd på den måten... :blink:

Avhengig av hvor "seriøst" du skal ha det er det jo greit å prøve det sånn om lyden blir OK for deg.

Ellers burde du kjøpe deg en Line6 Toneport UX1. Den er meget allsidig og man får mange respektable lyder ut av den synes jeg. Da slipper du å kjøpe bedre lydkort også, da selve boksen er et lydkort på en måte.

Link to comment
Share on other sites

Jeg anbefaler at hvis din forsterker kan ha headphones så skaffer du en ledning, som du kan ta derfra og inn i mic åpningen til pc'en. Fins siker mange flere og bedre måter enn det, men det er billig, og funker helt fint for meg.

Da anbefaler jeg heller å spille høyt og sette en pc mic forran ampen. Det beste er selvfølgelig en kondensatormic, men regner med at du ikke har tenkt å svi masse spenn, så mitt tips er, kjøp en helt random OK pcmic, gjerne med stativ, sett den forran ampen. Eksprimenter med hvor du setter den ift. ampen. Dette kan gi en helt ok lyd.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.