Web Analytics
Jump to content

Gitar i England


pada2002
 Share

Recommended Posts

Var en artig artikkel i siste musikkpraksis om nettopp London.

Vet ikke hvor bra prisene er i forhold til norske, men musikkbutikkene er visstnok mange og gedigne, særlig i gaten Denmark Street ikke langt fra undergrunnstasjonen Tottenham Court Road.

Og, jo flere butikker desto flere tilbud :D

Baron

Link to comment
Share on other sites

Er det billigere å kjøpe el-gitar i England enn i Norge? Vet dere om noen butikker der?

Ja det er billigere og kjøpe gitar i London, men blir du stoppa i tollen så må du betale toll avgift...

Det er en gate som heter Denmarkstreet, det er en gate med bare gitarer, men du burdte ha øyemål for sånne musikksentere også

Link to comment
Share on other sites

Hvordan vet de hvor mye gitaren din er verdt/kjøpt for?

det vet jeg egentlig ikke, men når du sender så må du merke av om den er av lav verdi eller høy verdi. Tror egentlig det er det som avgjør. Tar du på høy verdi så kan du få forsikring osv. Tror det er en del som spiller inn, men ring tollvesenet elrno. De bør ha svar på det.

Link to comment
Share on other sites

Stikk innom Soho Soundhouse (i Denmark street, sydøst for Tottenham court road...), der har de mye festlig. For all del, finnes mye fint i andre butikker også, men utvalget er nok størst, og prisene også best, der. Når det gjelder priser er det veldig variabelt, noe går for under halv pris, mens annet er priset omtrentlig likt som i Norge. Sjekk de tingene det er aktuelt å kjøpe i noen norske butikker før du drar.

Hvordan det er å få med på flyet avhenger ganske mye av flyselskapet, og også hvilken flyplass (Heathrow er f.eks. "greiere" enn Stansted om du har "ustandardisert" bagasje, men det ordner seg uansett). Om du skal kjøpe gitar i utlandet burde du vel også kjøpe med en flight...

Det du får igjen på forsikring om flyselskapet ødelegger bagasjen din er en eller annen kilopris, som muligens er på nivå med verdien om kofferten kun inneholder klær fra en billigbutikk. Noen kredittkort har innebygd forsikring av ting du kjøper med det i utlandet (f.eks. Visa Gold har inntil 10000), vet ikke hvordan det er med kortet ditt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.