Web Analytics
Jump to content

lite tremol-no installerings spm


Sorg
 Share

Recommended Posts

et nytt :)

Skal fjerne de fjæringene men oppdager at den enden som stikker ned i noen hull (lengst vekk fra hodet) sitte rutrolig godt fast. Har klart å få løs den enden med ringer rundt de hakkene, men den andre sitter som sagt utrolig godt fast. Noen tips på hvordan dette løses uten å ødelegge noe?

Link to comment
Share on other sites

et nytt :)

Skal fjerne de fjæringene men oppdager at den enden som stikker ned i noen hull (lengst vekk fra hodet) sitte rutrolig godt fast. Har klart å få løs den enden med ringer rundt de hakkene, men den andre sitter som sagt utrolig godt fast. Noen tips på hvordan dette løses uten å ødelegge noe?

Har du aldri hørt om verktøyet tang, gutt?

Ungdommen nå til dags...

Link to comment
Share on other sites

Er jo bare masse stress dette... Lodde av, må til med loddeapparat og greier da? Har 0 peil på sånt... Sitter forsatt her og stresser med å få av de hersens fjæringene... Sitter jo som støpt.

Noen i nærheten av Kristiansand som har installert tremol-no? Muligheter for å betale for å få en hjelpende hånd med dette makkverket?

Link to comment
Share on other sites

Hvilken gitar er det du skal installere den inn i? Glemt allerede...

Kan du finne et bilde på nett som viser hvor du har problemer?

Angående loddinga, du kan bare rive den opp eller klipp den av, bare pass på at du har nok tråd igjen. :)

Det er en Paul Reed Smith CU 22 Artist. Problemet mitt nå er at jeg ikke får løs disse fjæringene. Enden som stikker ned i tremoloen (ikke den enden med ringene) sitter som støpt. Jeg har fått løs alle fjæringene i den enden med ringene, den andre enden har jeg kun fått løs en. De sitter utrolig hardt, hvis ikke det er meg som gjør noe veldig galt her..

Er du på msn kunne jeg jo vist det gjennom webcameraet.

Ang loddingen, ser på filmen at han bare lager en liten sirkel med den ledningen og legger den rundt skruen og skrur fast.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.